Крис Норман с два концерта в Пловдив и София

12:32, 28.03.2023
Крис Норман с два концерта в Пловдив и София

Осем години след последното гостуване на Крис Норман в България, той отново идва за да изнесе два концерта по покана на Радио 1 и Симфоникс. На 20-май, гласовитият екс вокалист на легендарната група "Smokie", ще се качи на сцената на Античен театър, Пловдив, а ден след това, на 21-ви май, той ще бъде отново в Зала 1 на НДК, София.

Най-заклетите му фенове имат шанса да го видят, вероятно за последно в европейско турне. Гласът на "Smokie" идва, за да представи последния си албум с бенд от 10 човека и с обещание да има много рок, но и акустични изпълнения, за да чуем неостаряващите хитове "Midnight Lady" и "Living next door to Alice".

Билети за концертите в София и Пловдив може да намерите в мрежата на ePay GO .

Любимецът на поколения българи Крис Норман е подготвил микс от най-добрите си изпълнения – както негови самостоятелни, така и хитове на "Smokie". Някои изпълнения ще са изцяло в акустични версии, а други пък – класически здрав рок.

Когато през 1982 г. група “Smokie" се разпада, Крис записва и първия си соло проект – "Rock Away Your Teardrops". Следва сингълът "Midnight Lady", специално написан за певеца от небезизвестния немски продуцент Дитър Болен и става платинен в цяла Европа.

Успехът му продължава неспирно и до 1998 г. записва цели осем албума. Крис Нормън изпълнява хитове от времето си със "Smokie" с личния си бенд, с който идва и в България. Британският певец, популярен както с песните на групата, така и със силните си солови парчета, ще посети страната ни като специален гост на Радио 1

Радио 1 е радиото, по което можете да чуете всички любими класически хитове. За повече информация за концерта слушайте Радио 1 на ефирните честоти, онлайн през официални сайта на медията www.radio1.bg или чрез мобилното приложение radioplay.bg.

Организатор СИМФОНИКС и медиен партньор РАДИО 1.

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад