Кризите и възможностите, които носят в „Подкастът на нощта“

Теодора Духовникова, Луиза Григорова-Макариев, Ина Кънчева и Василена Серафимова разговарят по темата в новия епизод нa подкаст поредицата на БНТ

13:45, 12.02.2021
Кризите и възможностите, които носят в „Подкастът на нощта“

В новия епизод на подкаст поредицата на БНТ „Подкастът на нощта“, водещите Анна Ангелова и Стефан А. Щерев разговарят за кризите и възможностите с Теодора Духовникова и Луиза Григорова-Макариев. По темата се включват и специалните гости от Париж - Ина Кънчева и Василена Серафимова.


Казват, че кризите са нови възможности. Да преборим старите порядки, да преживеем катарзис, да погледнем вътре в себе си, да направим равносметка... Дали ще е така с тази криза само времето ще покаже. Но едно е сигурно, че след като всичко това свърши, ще имаме неистова необходимост да се докоснем отново до истинския, живия театър. Да останем в залата след края на представлението, да помислим в тъмното, да зададем онези въпроси и да получим онези отговори, които само театърът може да ни даде. И да имаме отново шанса да намерим сърцето си като тенекиения човек в „Хората от Оз“!

Слушайте епизод 13 на „Подкастът на Нощта“ с Теодора Духовникова, Луиза Григорова-Макариев, Ина Кънчева и Василена Серафимова ТУК!

-----------------------------------------------

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад