Личната изповед на президента Петър Стоянов в „Извън играта“ по БНТ 1

Петър Стоянов ще сподели кой е най-трудният момент, когато най-силно са се борили човека и президента у него

Личната изповед на президента Петър Стоянов в „Извън играта“ по БНТ 1

На 14 май (събота) в „Извън играта” по БНТ 1 от 16:30 ч. гостува президентът Петър Стоянов. Той е първият български политик, който подчинява изцяло предизборната си кампания и целия си мандат на идеята за членство на България в НАТО и Европейския съюз.

Тази година Петър Стоянов отбелязва 25 години от влизането си в президентството и личната си 70-годишнина. Пред водещата Люба Пашова той ще разкаже истории за важните моменти в кариерата и живота си. За решаването на голямата политическа криза на 4 февруари 1997 г., за влизането на България в НАТО, за въвеждането на валутния борд и какво остана извън камерите от посещението на Бил Клинтън в България. Петър Стоянов ще сподели емоционално кой е най-трудният момент, когато най-силно са се борили човека и президента у него.

В студиото на „Извън играта“ ще има неочаквана изненада за президента Стоянов чак от Маями. В телефонен разговор ще се включи Христо Стоичков. Камата е изпратил и специален подарък, който президентът ще отвори в студиото. Със специално участие в ефира на БНТ 1 ще се включат и Стефан Цанев и Кин Стоянов.

Гледайте „Извън играта“ тази събота, 14 май, в 16:30 ч. по БНТ 1!

Видео: https://bnt.bg/news/petar-stoyanov-v-izvan-igrata-14052022-g-306058news.html

За предаването

„Извън играта” е предаване за живота извън… сцената, спорта, екрана. Показва популярните личности в необичайна и непозната светлина. Гости на водещата Люба Пашова са популярни лица от различни обществени сфери – спортисти, актьори, музиканти, журналисти. Предаването опитва да надникне зад завесите, да изведе на преден план това, което не знаем за популярните личности. За предизвикателствата, които приемат извън „свои води”.

Повече за предаването: https://bnt.bg/bg/a/izvan-igrata

Facebook Page®: https://www.facebook.com/izvanigrata/

Кампании Виж повече