Любимото тийн куиз шоу „Това го знам“ по БНТ с водещ Бойко Кръстанов продължава с нов сезон от 17 септември

12:43, 15.09.2023
Любимото тийн куиз шоу „Това го знам“ по БНТ с водещ Бойко Кръстанов продължава с нов сезон от 17 септември

След изключително успешното си начало в ефира на Българската национална телевизия, забавно-образователната младежка викторина „Това го знам“ с водещ Бойко Кръстанов се завръща с втори сезон на 17 септември. Най-модерната и забавна класна стая в България ще приветства учениците, които искат да покажат своите знания, всяка неделя от 17:00 ч. по БНТ 1.

„Образователното шоу „Това го знам“ продължава с пълна сила! Изисква се смелост да се покажеш в национален ефир и да играеш със знанията си, с интелекта си, с общата си култура. Отново имаме четири нива, страхотен Бойко Кръстанов и страхотни деца, които ще видим в предаването още тази неделя от 17:00 ч. по БНТ 1“, разкри Деян Веселинов, продуцент от екипа на „Това го знам“, в сутрешния блок „Денят започва“.

„Освен че пробвах своите знания и възможности, с участието ми в предаването създадох и много нови приятелства“, сподели от своя страна ученикът Тихомир Гърменлиев, един от най-колоритните и забавни участници в първия сезон на „Това го знам“.

Какво още казаха те двамата в студиото на „Денят започва“ можете да гледате ТУК

Всеки участник в „Това го знам“ започва играта с пълен набор от 6 „живота“, като в рамките на първите 3 кръга може да използва общо 3 бонуса „Пищов“, с които получава помощ от водещия. Когато участник загуби и последния си „живот“, има възможност да го възстанови и да „оцелее“ чрез т.нар. музикален бонус – „Това съм го чувал“. В шампионското четвърто ниво участниците трябва да познаят имената на максимален брой популярни български и световни личности, като видят поредица от техни снимки. Победител на финала е този участник, който е успял да натрупа най-голям брой „животи“ в актива си. В предаването „Това го знам“ могат да вземат участие ученици в 9-и, 10-и или 11-и клас на възраст между 15 и 17 г.


„Това го знам“ е съвместна продукция на Българската национална телевизия и продуцентска компания „ПАНДА ВИДЕОС“.


Гледайте „Това го знам“ всяка неделя от 17:00 ч. по БНТ 1

Запишете се за участие в „Това го знам“ ТУК

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад