Маргита Гошева и Ивайло Захариев влизат в „Домът на българското кино“

Тази седмица в подкаст поредицата на БНТ посветена на българското кино гостуват двамата актьори.

12:07, 08.12.2020
Маргита Гошева и Ивайло Захариев влизат в „Домът на българското кино“

Дни след като Иван Бърнев стана част от подкаста "Домът на българското кино", неговата житейска половинка Маргита Гошева също се включва в поредицата на Българската национална телевизия.

В епизод 3 на подкаст поредицата на БНТ посветена на българското кино, популярната актриса разказва повече за участието си сериала "Островът на сините птици" на Петър Вълчанов и Кристина Грозева.

Каква е ролята на сина й Матей в това тя и Иван Бърнев да станат част от екипа на "Островът на сините птици"? Какво казва сериалът на зрителите? Как работата с деца "приземява"?

Отговорите можете да откриете в новия епизод на подкаста, който е част от мултиплатформената кампания за подкрепа на българското кино и ще бъде достъпен от 8 декември във всички големи подкаст платформи.


В четвъртък, 10-ти декември, в епизод 4 на подкаста ще гостува и звездата от "Под прикритие" - Ивайло Захариев. В "Домът на българското кино" актьорът разказва повече за работата си в популярния сериал на БНТ, както и за проекта "Номер едно", който също е финансиран от обществената телевизия. Как се стигна до ролята на Ивайло в "Под прикритие"? С какво ще запомни дебюта на Атанас Христосков, получил награда "Златна роза"? В какви продукции си мечтае да се снима Захариев? Това са само част от въпросите, на които актьорът отговаря в епизода.

„Домът на българското кино“ е мултиплатформена поредица на БНТ, посветена на българското кино и новата сесия за филмопроизводство, която обществената телевизия наскоро стартира с бюджет от над 4,5 млн лева.

Всеки вторник и четвъртък, подкаст поредицата среща с слушателите с емблематични български актьори, режисьори и сценаристи, които споделят вълнуващи истории от снимачната площадка. Можете да откриете епизодите в ефира на Българската национална телевизия, в официалните подкаст канали, както и на обновените сайтове www.bnt.bg и www.bntnews.bg


Последвайте официалните подкаст канали на БНТ

Spotify: https://rb.gy/tmr363

Soundcloud: https://rb.gy/o9ctfp

Аpple Podcasts: https://rb.gy/3j6pje

Google Podcasts: https://rb.gy/btewm0.

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад