Мариана Векилска и Сашо Диков са първите гости в токшоуто „Имате среща... с Диана Любенова“ по БНТ

Премиерата на новото предаване е тази неделя от 18:00 ч. по БНТ 1

12:26, 09.11.2023
Мариана Векилска и Сашо Диков са първите гости в токшоуто „Имате среща... с Диана Любенова“ по БНТ

Броени дни остават до старта на най-новото токшоу на Българската национална телевизия – „Имате среща... с Диана Любенова“ с водеща Диана Любенова.

В първото издание на предаването – тази неделя, 12 ноември, от 18:00 ч. по БНТ 1 – специални гости на Диана Любенова ще бъдат две емблематични лица от телевизионния екран – водещата на „България в 60 минути“ по БНТ Мариана Векилска и журналистът Сашо Диков.

„Добре дошла на Лейди Ди в кралството на БНТ! Аз съм може би най-ентусиазираният човек, който я посреща тук, просто защото сме близки и имаме дългогодишна история – преживели сме много в кадър и зад кадър и ще ми е приятно да сме заедно с още един добър колега и приятел. Пожелавам ѝ – все така – да носи много радост на хората и да е щастлива и удовлетворена от работата си“, споделя Мариана Векилска.

Всяка неделя от 18:00 ч. по БНТ 1 в токшоуто „Имате среща... с Диана Любенова“ ще гостуват популярни личности от сферата на изкуството, културата, музиката, театъра, журналистиката, спорта и не само. Всички те ще разкриват пред Диана Любенова и зрителите на обществената телевизия мечтите си, ще споделят за пътя към успеха, за хубавите и трудните моменти в живота си, за безценните приятелства и хората, на които винаги могат да разчитат.

От 12 ноември, гледайте „Имате среща... с Диана Любенова“ – всяка неделя от 18:00 ч. по БНТ 1.

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад