Мария Игнатова гостува в „ Моя т п лейлист “ по БНТ 1

Красивата блондинка, която е едно от най-известните лица познати от малкия екран, гостува в музикалното предаване тази събота в 22:00 ч.

12:32, 03.12.2020
Мария Игнатова гостува в „Моят плейлист“ по БНТ 1

Тази събота, гост в студиото на „Моят плейлист“ ще бъде Мария Игнатова.

Тя е учила е в Америка, а след това и в Холандия. Работила е като модел, снимала се е в киното и в сериали, записала е дори няколко песни. Но най-постоянното й занимание, поне на пръв поглед, изглежда е телевизията.

През годините Мария Игнатова премина през няколко утъпкани области – спорт, смях, светски шум, но сега тя сяда до Васил Върбанов, за да говори основно за музика.

Гледайте Мария Игнатова в „Моят плейлист“ тази събота, 05 декември, в 22:00 ч. по БНТ 1.

В предаването популярни личности - музиканти, артисти, спортисти, дори политици - представят своите 10 най-любими песни, за да ги видим от една различна, а за някои и неочаквана гледна точка. Водещият Васил Върбанов добавя ненатрапчиво любопитни факти и истории за парчетата, които зрителят вижда на екрана.

Васил Върбанов е свързан преди всичко с радиото - вече 27 години е част от радио „Тангра“. Има авторски предавания в българските секции на RFI и BBC, а в телевизията - в предаванията "Кречетало" и "Денис и приятели". Член е на журито в „Голямото рок междучасие“ на БНТ. През 2019 г. той е поканен да представя своята месечна музикална рубрика „Рокендрол“ в „Култура.БГ“.

Повече за предаването: https://bnt.bg/bg/a/moyat-pleylist

Facebook Page®: https://www.facebook.com/MyPlaylistBNT

Акценти
Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад