Мартин Иванов се завърна на екран в „Моят плейлист“

По време на участието си в музикалното предаване 18-кратният шампион от играта на БНТ „Последният печели“ сподели, че иска да напише сценарий и да режисира документален филм за любимата си група

14:11, 25.01.2021
Мартин Иванов се завърна на екран в „Моят плейлист“

Тази събота, в студиото на Васил Върбанов и музикалното предаване на БНТ 1 „Моят плейлист“ гостува 18-кратният победител в развлекателната игра за знаещи на обществената телевизия „Последният печели“. Той е човекът, за когото цяла България говори с възхищение - Мартин Иванов.

„Моят плейлист“ е едно от най-любимите ми предавания на БНТ. Най-после в него се появява един обикновен човек!”, с тези думи започна участието си Мартин Иванов, след което представи своята класическа и почти само рок-селекция.

Мартин определя себе си като „човек, който е обърнат назад към миналото и голям любител на грамофонните плочи”. Пред Васил Върбанов признава, че дългата си коса избира, защото е антиконформист, а бакенбардите му са резултат от любовта му към Елвис Пресли. И все пак, най-любимата му група за всички времена е The Beatles.

За българската музика признава, че любовта към нея се изразява в изследване на нейната история. „Страшно големи мои любимци са групи като „Бъндараците“ и „Сребърните гривни“. За толкова години никой не се сети да направи един документален филм за тях. Аз бих бил готов с удоволствие да направя сценарий за такъв филм и дори да го режисирам...”

Гледайте целия епизод с Мартин Иванов ТУК

За предаването:

В предаването „Моят плейлист“ популярни личности - музиканти, артисти, спортисти, дори политици представят своите 10 най-любими песни, за да ги видим от една различна, а за някои и неочаквана, гледна точка. Водещият Васил Върбанов добавя ненатрапчиво любопитни факти и истории за парчетата, които зрителят вижда на екрана.

Васил Върбанов е свързан преди всичко с радиото - вече 27 години е част от радио „Тангра“. Има авторски предавания в българските секции на RFI и BBC, а в телевизията - в предаванията „Кречетало“ и „Денис и приятели“. Член е на журито в „Голямото рок междучасие“ на БНТ. През 2019 г. той е поканен да представя своята месечна музикална рубрика „Рокендрол“ в „Култура.БГ“.

Повече за предаването: https://bnt.bg/bg/a/moyat-pleylist
Facebook Page®: https://www.facebook.com/MyPlaylistBNT

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад