Мартин Иванов в „ Моя т п лейлист “ по БНТ 1

18-кратният шампион от играта на БНТ „Последният печели“ ще представи на зрителите любимата си музика тази събота

11:52, 22.01.2021
Мартин Иванов в „Моят плейлист“ по БНТ 1

Една вълнуваща и запомняща се среща очаква зрителите на „Моят плейлист“ тази събота. В студиото на музикалното предаване и гост на водещия Васил Върбанов ще бъде човекът, който впечатли цяла България със знанията си – Мартин Иванов.

Мартин се превърна в национална знаменитост при това адски бързо – само за около месец! Неговата безпощадна игра и хландокръвно поведение в забавното състезание за знаещи по БНТ – „Последният печели“ му създадоха легиони от почитатели и почитателки. Безпрецедентните 18 последователни победи на Мартин почти превъртяха играта, а сега - по-малко от месец след това, той ще се завърне на екран, за да ни представи любимата си музика.


Гледайте „Моят плейлист“ тази събота, 23 януари, в 21:30 ч. по БНТ 1.

Снимка: Даниела Филипова

Видео анонс: https://bnt.bg/news/18-kratniyat-pobeditel-v-posledniyat-pecheli-martin-ivanov-gost-v-moyat-pleilist-23012021-290306news.html

За предаването

В предаването „Моят плейлист“ популярни личности - музиканти, артисти, спортисти, дори политици представят своите 10 най-любими песни, за да ги видим от една различна, а за някои и неочаквана, гледна точка. Водещият Васил Върбанов добавя ненатрапчиво любопитни факти и истории за парчетата, които зрителят вижда на екрана.

Васил Върбанов е свързан преди всичко с радиото - вече 27 години е част от радио „Тангра“. Има авторски предавания в българските секции на RFI и BBC, а в телевизията - в предаванията „Кречетало“ и „Денис и приятели“. Член е на журито в „Голямото рок междучасие“ на БНТ. През 2019 г. той е поканен да представя своята месечна музикална рубрика „Рокендрол“ в „Култура.БГ“.

Повече за предаването: https://bnt.bg/bg/a/moyat-pleylist
Facebook Page®: https://www.facebook.com/MyPlaylistBNT

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад