MARTINNA гостува в „Музика, музика“ по БНТ 1

Певицата разказва за музикалната си кариера и за успехите си зад граница

09:55, 07.05.2021
MARTINNA гостува в „Музика, музика“ по БНТ 1

Тази неделя (09 април) гост на ВенЗи и Йоанна Драгнева в забавно-музикалното предаване „Музика, музика“ ще бъде младата и талантлива музикална звезда – MARTINNA. В студиото тя ще изпълни някои от най-красивите си песни. Ще разкаже за музикалната си кариера и как успя да завладее чуждестранните си фенове.

Бившата вокалистка на една от най-успешните български групи „Ice cream“ едва за няколко години успя да направи музикален пробив извън пределите на страната ни. Нейните емоционални песни, които веднага влизат под кожата на феновете, се въртят наравно с тези на големите звезди по радиостанциите в съседните държави.

Гледайте „Музика, музика“ тази неделя, 09 май 2021 г. от 13:30 ч. по БНТ 1

За предаването:

Забавно-музикалното образователно предаване „Музика, музика“ стартира през 2018 година по БНТ 2, а от тази есен вече и по БНТ1. Третият сезон започна с качествена музика и приятни изненади. Сред гостите ще видим едни от най-успелите и талантливи български музиканти и артисти от различни жанрове.

Водещи са ВенЗи и Йоанна Драгнева. Двамата са доказани изпълнители, с голяма популярност и с лекота влизат в ролята на домакини в студиото.

Освен да забавлява, предаването има за цел и да запознава зрителите с най-модерното и интересното от световната и българската музикална сцена, да представя различни стилове в музиката, термини, факти или интересни исторически събития с голяма значимост. Всяка седмица звездните артисти представят своите вълнуващи акустични изпълнения на живо, а всеки брой изненадва с игри и изненади, специално подготвени за предаването.

Повече за предаването: https://bnt.bg/bg/a/viva-la-muzika
Facebook Page®: https://www.facebook.com/Musika2Musika

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад