Михаела Филева и Елза Парини признават всичките си тайни

при Митко Павлов в „Събота вечер с БНТ“

11:36, 27.05.2021
Михаела Филева и Елза Парини признават всичките си тайни

Тази събота (29 май 2021 г.), в предаването си по БНТ водещият Митко Павлов е подготвил на зрителите една специална среща с очарователната Михаела Филева. В „Събота вечер с БНТ“ от 21:00 ч. ви очаква нестандартно интервю, в което една от най-ярките звезди на музикалната сцена у нас ще си „изпее“ всичко. Освен че ще пее, Михаела за първи път ще танцува с... дърво и ще го обучи на фламенко, самба и танго.

На гости в студиото ще бъде и кралицата на вариетето - Елза Парини, която ще трансформира водещия Митко Павлов за едно невероятно драг шоу. Той ще притисне Елза да си признае за мрежата от информатори, чрез която се сдобива с достоверна, сензационна информация, свързана с най-известните личности. Ще разберем и повече за две добре пазени тайни бременности - на една от най-популярните певици в България, както и какъв пол ще е детето на един от най-харесваните изпълнители в момента. Тази събота от 21:00 ч. в „Събота вечер с БНТ“ ще бъде жълто, музикално и много весело.

Гледайте „Събота вечер с БНТ“ тази събота, 29 май, в 21:00 ч.

Още преди старта си през септември, новото съботно вечерно-развлекателно шоу на БНТ 1, обеща да не бъде поредното забавно предаване, създадено в изконните традиции на българското токшоу, а формат, който ще поддържа коремната ви преса във форма... чрез смях. И спази обещанието си.

Екипът се е постарал да забавлява всички пред малкия екран, като показва най-абсурдните и най-странните новини, чрез впечатляващи видеа и комични колажи. А гостите са много, но без интервютата, повтарящи шаблонните диалози, завършващи с въпроси относно бъдещите творчески планове. Всяка събота вечер зрителите виждат познати лица, но в напълно нова светлина, които се изправят пред предизвикателства, игри, експерименти и провокации - поднесени с много хумор и по нов, нетрадиционен начин.

Шоуто представя и много нови личности, чиито истории ще накарат устата ви да стои отворена поне 60 минути. А след това неминуемо ще говорите за тях с приятелите си!

Разбира се, че има и водещ. Е, той не е просто тв водещ, защото това е Митко Павлов, а втори като него няма!

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад