Михаела Филева и София Бобчева в „Събота вечер с БНТ“

В студиото на Ники Станоев гостува още изпълнителят Борис Илиев

Михаела Филева и София Бобчева в „Събота вечер с БНТ“

Тази събота (25 юни), в 21:00 ч., в шоуто „Събота вечер с БНТ“ Ники Станоев ще посрещне певицата и носителка на приза „БГ модна икона“ за 2022 г. Михаела Филева. Тя ще разкаже подробности за новата си песен „По-добра от мен“ и ще анализира заглавието и текста ѝ: „Винаги има някой, който е по-добър от теб, но въпросът е да се стремим винаги да ставаме по-добри“. Една от най-ярките звезди в българската поп музика ще сподели кой е най-големият ѝ мотиватор и опора в живота. Певицата ще разкрие датата и мястото на новото си начинание, а именно първото ѝ участие в мюзикъл.

В „Събота вечер с БНТ“ гостува още известната актриса от Народния театър „Иван Вазов“ София Бобчева. Тя ще разкаже за канадското си гражданство и за това как е била приета в НАТФИЗ като чуждестранен студент. Актрисата ще признае за паник атаките, които често е получавала на сцената поради трудното канализиране на всички образи.

Музикалният десерт в шоуто ще бъде поднесен от една млада надежда на родната сцена Борис Илиев. Той ще разкаже за плановете си през лятото и ще изпълни специална песен, за да закрие „Събота вечер с БНТ“ за тази седмица, но и за този сезон.

Гледайте „Събота вечер с БНТ“ всяка събота от 21:00 ч. по БНТ 1 с водещ Ники Станоев!

Фотограф: Христо Цолов | Instagram: H Vision Studio

Намерете БНТ в социалните мрежи:

Instagram: https://go.bnt.bg/instagram
Facebook: https://go.bnt.bg/facebook
LinkedIn: https://go.bnt.bg/linkedin
TikTok: https://go.bnt.bg/tiktok

Следете и канала на БНТ в YouTube: https://go.bnt.bg/youtube