Михаела Филева и София Бобчева в „Събота вечер с БНТ“

В студиото на Ники Станоев гостува още изпълнителят Борис Илиев

08:30, 24.06.2022
Михаела Филева и София Бобчева в „Събота вечер с БНТ“

Тази събота (25 юни), в 21:00 ч., в шоуто „Събота вечер с БНТ“ Ники Станоев ще посрещне певицата и носителка на приза „БГ модна икона“ за 2022 г. Михаела Филева. Тя ще разкаже подробности за новата си песен „По-добра от мен“ и ще анализира заглавието и текста ѝ: „Винаги има някой, който е по-добър от теб, но въпросът е да се стремим винаги да ставаме по-добри“. Една от най-ярките звезди в българската поп музика ще сподели кой е най-големият ѝ мотиватор и опора в живота. Певицата ще разкрие датата и мястото на новото си начинание, а именно първото ѝ участие в мюзикъл.

В „Събота вечер с БНТ“ гостува още известната актриса от Народния театър „Иван Вазов“ София Бобчева. Тя ще разкаже за канадското си гражданство и за това как е била приета в НАТФИЗ като чуждестранен студент. Актрисата ще признае за паник атаките, които често е получавала на сцената поради трудното канализиране на всички образи.

Музикалният десерт в шоуто ще бъде поднесен от една млада надежда на родната сцена Борис Илиев. Той ще разкаже за плановете си през лятото и ще изпълни специална песен, за да закрие „Събота вечер с БНТ“ за тази седмица, но и за този сезон.

Гледайте „Събота вечер с БНТ“ всяка събота от 21:00 ч. по БНТ 1 с водещ Ники Станоев!

Фотограф: Христо Цолов | Instagram: H Vision Studio

.

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад