Митко Павлов в „Моят плейлист“ по БНТ 1

11:32, 26.11.2020
Митко Павлов в „Моят плейлист“ по БНТ 1

Тази седмица гост на Васил Върбанов и главен герой в „Моят плейлист“ ще бъде водещият на съботно шоу на БНТ - Димитър Павлов. Той ще остане на екран за още един час след своето собствено забавно предаване, за да говори този път само за себе си и за любимата си музика.

Очаквайте 10-те емоционални предложения на Митко Павлов точно в 22:00 ч., веднага след финала на шоуто му - „Събота вечер с Митко Павлов“ от 21:00 ч.

Гледайте Димитър Павлов в „Моят плейлист“ тази събота, 27 ноември, в 22:00 по БНТ 1.

Снимка: Даниела Филипова

------------------------------

За предаването


В предаването популярни личности - музиканти, артисти, спортисти, дори политици представят своите 10 най-любими песни, за да ги видим от една различна, а за някои и неочаквана, гледна точка. Водещият Васил Върбанов добавя ненатрапчиво любопитни факти и истории за парчетата, които зрителят вижда на екрана.


Васил Върбанов е свързан преди всичко с радиото - вече 27 години е част от радио „Тангра“. Има авторски предавания в българските секции на RFI и BBC, а в телевизията - в предаванията „Кречетало“ и „Денис и приятели“. Член е на журито в „Голямото рок междучасие“ на БНТ. През 2019 г. той е поканен да представя своята месечна музикална рубрика „Рокендрол“ в „Култура.БГ“.

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад