Музикалната сензация „Молец“ в шоуто „Събота вечер с БНТ“

15:53, 15.06.2023
Музикалната сензация „Молец“ в шоуто „Събота вечер с БНТ“

Тази събота, 17 юни, от 21:00 ч. по БНТ 1 в шоуто „Събота вечер с БНТ“ ще гостуват новата сензация на българската музикална сцена – група „Молец“, както и ръководителят на телевизионния център на БНТ в Русе – Калчо Петков. А финалното изпълнение ще бъде поднесено от Веси Бонева, Ива и Велислава Костадинови.

Крис Макаров и Юли Славчев от група „Молец“ са новото и различно лице на българската музика, което се харесва на малки и големи. Хитовете „7 дни“, „Еуфория“ и „Случки“ превзеха върха на музикалните класации и са част от дебютния им албум, който двамата ще отпразнуват с лятно турне. „Молец“ ще разкажат какво е мястото на религията в тяхната музика и дали са очаквали след първото си издадено парче да се превърнат в любимци на толкова много хора. Още любопитни факти и истории от популярната група ще чуете тази събота, 17 юни, от 21:00 ч. по БНТ 1.

Директорът на телевизионния център на БНТ в Русе Калчо Петков вече почти 30 години е част от обществената телевизия. Той ще сподели за званието, с което беше отличен –„Достойните българи“ за работата си с българските общности в Молдова и Румъния. Освен това ще разкрие и кои са най-големите куриози, които са му се случвали в ефир.

Гледайте „Събота вечер с БНТ“ с водещ Орлин Павлов всяка събота от 21:00 ч. по БНТ 1

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад