Музикални поздрави в първия за новата година брой на „Музика, музика“ по БНТ 1

Водещите Вензи и Йоанна Драгнева пеят за зрителите с изпълненията си в неделя, 10 януари, от 13:30 ч.

Музикални поздрави в първия за новата година брой на „Музика, музика“ по БНТ 1

Не пропускайте първия специален брой за Новата 2021 година на забавно-музикалното предаване „Музика, музика“, в който водещите Вензи и Йоанна Драгнева ще поздравят зрителите с изпълненията cи и ще пожелаят на всички повече вълнуващи срещи с хубавата българска музика. Студиото ще се превърне в тяхната сцена.

Гледайте „Музика, музика“ тази неделя, 10 януари 2021 г. от 13:30 ч. по БНТ 1

Видео анонс: https://bnt.bg/news/muzikalni-pozdravi-ot-vodeshtite-10012021-289342news.html

За предаването

Забавно-музикалното образователно предаване „Музика, музика“ стартира през 2018-та година по БНТ 2, а от тази есен вече и по БНТ1. Третият сезон започна с качествена музика и приятни изненади. Сред гостите ще видим едни от най-успелите и талантливи български музиканти и артисти от различни жанрове.
Водещи са ВенЗи и Йоанна Драгнева. Двамата са доказани изпълнители, с голяма популярност и с лекота влизат в ролята на домакини в студиото.
Освен да забавлява, предаването има за цел и да запознава зрителите с най-модерното и интересното от световната и българската музикална сцена, да представя различни стилове в музиката, термини, факти или интересни исторически събития с голяма значимост. Всяка седмица звездните артисти представят своите вълнуващи акустични изпълнения на живо, а всеки брой изненадва с игри и изненади, специално подготвени за предаването.

Повече за предаването: https://bnt.bg/bg/a/viva-la-muzika
Facebook Page®: https://www.facebook.com/Musika2Musika

Кампании Виж повече