НА ЖИВО от 21:30 ч. по БНТ3: България - Украйна

09:37, 11.11.2021
НА ЖИВО от 21:30 ч. по БНТ3: България - Украйна

Националният отбор на България по футбол излиза тази вечер в приятелски двубой срещу Украйна от 19.30 часа. Мачът ще се проведе на стадион „Черноморец“ в Одеса и ще можете да го гледате на живо по БНТ 3, както и онлайн на https://bntnews.bg/sport. Студийната ни програма е от 19.00 часа.

В понеделник, 15 ноември, „трикольорите“ ще се изправят срещу Швейцария в квалификационен двубой за Мондиал 2022.

Селекционерът Ясен Петров обяви, че ще направи ротация в състава. Наставникът вече обяви имената на 11-те футболисти, на които се спря той за спаринга с Украйна.

Състав на България: Николай Михайлов, Едисон Йорданов, Андреа Христов, Кристиан Димитров, Димитър Велковски, Радослав Цонев, Борислав Цонев, Тодор Неделев, Радослав Кирилов, Кирил Десподов, Атанас Илиев.

Състав на Украйна: Бушчан, Матвиенко, Kривцов, Собол, Тимчик, Сидорчук, Малиновский, Зинченко, Ярмоленко, Довбик, Зубков.

Няколко часа преди старта на приятелския мач на стадиона избухна пожар, който обаче бързо беше потушен, още преди пожарните коли да стигнат до съоръжението.

"Знаете, че изграждаме наистина нов отбор. Той трябва да бъде поставен под напрежение, за да видим докъде сме стигнали", сподели селекционерът Ясен Петров в навечерието на мача с Украйна.

Последвайте нашата общност "Спорт по БНТ" във Viber!

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад