НА ЖИВО по БНТ 3: Ансамбловият многобой от Световното по художествена гимнастика в Япония

09:36, 29.10.2021
НА ЖИВО по БНТ 3: Ансамбловият многобой от Световното по художествена гимнастика в Япония

След горещото олимпийско лято елитът на художествената гимнастика се събира отново в Япония за Световното първенство в Китакюшу от 27 до 31 октомври 2021 г.

Днес ще се проведат многобоите на ансамблите от 10:50 часа българско време до 12:10 и от 12:45 до 14:55 ч., които ще бъдат излъчени пряко в ефира на БНТ 3 и онлайн на https://bntnews.bg/sport.

За съжаление българският ансамбъл, който бе изявеният фаворит за световната титла, след като спечели златото от Игрите в Токио, отказа своето участие поради контузия на Лаура Траатс.

В отсъствието на България, ансамблите на Русия, Италия, Беларус, Китай и на домакините от Япония са сред фаворитите за призовите места.

На килима в Китакюшу днес ще видим и гарнитурите на Украйна, Азербайджан, Испания, Бразилия, Франция, САЩ, Великобритания, Естония, Финландия, Индия, Казахстан, Германия и Унгария.

Коментатори на днешното състезание в ефира на БНТ ще бъдат спортният журналист Радина Жекова и треньорът на националния ни отбор, спечелил световна титла през 2014 г. – Ина Ананиева.

Програмата на СП по художествена гимнастика вижте ТУК

Снимка: БГНЕС

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад