Надя Обретенова се включи в Базар на професиите 2022

Водещата на „Още от деня“ по БНТ 1, разказа за пътя си към журналистиката

21:10, 28.11.2022
Надя Обретенова се включи в Базар на професиите 2022

Дългогодишният журналист, водещ и продуцент в БНТ, Надя Обретенова, се включи в осмото издание на най-голямото публично изложение за представяне пред ученици на професии от компании и професионалисти. Събитието събра повече от 2500 деца и младежи на възраст между 10 и 23 години. Пред тях се разкриха десетки възможности за професионален път.

Надя Обретенова стана част от дискусионния панел „Професиите, без които не можем – лекар, журналист, добротворец“. Заедно с нея, темата за своите обществено значими професии коментираха д-р Елена Стефанова и Веси Деянова, които споделиха какво ги е довело до кариерния им избор, кои са водещите за тях принципи, целите и какво осмисля професионалното им ежедневие. Сред множеството примери, които панелистите споделиха, бяха и превратностите в кариерния им път. За такъв разказа и водещата на „Още от деня“, която сподели, че преди да завърши журналистика и да се посвети на „хобито си“, както самата тя нарича работата си, е завършила за инженер.

„Не е клише, че човек трябва да намери работа, която да приема за хоби. Моята е такава и затова всеки мой ден започва с искреното желание да отида на работа.“, признава Надя Обретенова пред аудиторията.

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад