Научнопопулярната поредица „Знаете ли, че…“ по БНТ 2 от 15 юни

Познавателната поредица ще се излъчва от понеделник до четвъртък от 19:00 ч. по БНТ 2

12:44, 13.06.2023
Научнопопулярната поредица „Знаете ли, че…“ по БНТ 2 от 15 юни

На 15 юни, четвъртък, от 19:00 ч. в канала за култура и образование – БНТ 2 започва излъчването на френската научнопопулярна поредица „Знаете ли, че…“. От понеделник до четвъртък вечерите се превръщат във вълнуващо пътуване към повече знания. Зрителите на обществената телевизия ще научават любопитни, полезни, забавни, интересни и малко познати факти от живота.

Продуценти на „Знаете ли, че…“ са Оливие Легургю, Жералдин Мюлие и Елен Скоте. Създателите на поредицата търсят отговори на въпроси, които не си задаваме в ежедневието, но са важни за здравето, бита и отношенията между хората. Някои от темите, които ще бъдат включени в епизодите са: „Може ли храната да подобри концентрацията на децата?, „Защо рисуваме драсканици, докато слушаме някого или говорим по телефона?“, „Каква е хранителната стойност на консервите?“, „На каква височина да поставим мебелите у дома?“, „Защо жените са по-зиморничави от мъжете?“ – ако сте любопитни и жадни за нова, интересна и практична информация – гледайте познавателната поредица „Знаете ли, че…” по БНТ 2!

В първите два епизода, които ще се излъчат на 15 юни, зрителите на канала за култура и образование ще получат съвети за това как по-добре да хранят децата си, как да поддържат концентрацията им с храна, както и как да изглеждаме перфектно.

Гледайте поредицата „Знаете ли, че…“ от 15 юни, от понеделник до четвъртък, от 19:00 ч. по БНТ 2

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад