Не пропускайте големия финал на Евро 2022 по футбол при жените по БНТ 3

17:30, 31.07.2022

След почти едномесечни битки по терените в Англия дойде ред и за последната – големия финал. Заключителният мач на Европейското първенство по футбол за жени ще се проведе тази неделя (31 юли) от 19.00 часа по БНТ 3. Вдъхновеният тим на Англия срещу непоколебимите състезателки на Германия ще определят новия шампион на континента при дамите.

Храмът на футбола - стадион „Уембли“ в Лондон – ще даде поле за изява на двата състава, заслужили своето място на финала.

Разгромът на „трите лъва“ на полуфинала срещу Швеция с 4:0 оправдано повиши надеждите на домакините за първа в историята титла на голям турнир. Със сигурност страстите ще бъдат разгорещени и от публиката на митичния стадион.

Опитът, който тимът на Германия има, обаче може да се окаже ключов за сблъсъка в неделя. Въпреки че полуфиналната победа на Германия с 2:1 над Франция показа, че Бундестимът също може да допуска попадения, те са свикнали да определят темпото, откривайки резултата в последните си шест срещи.

Първият съдийски сигнал ще бъде даден в 19.00 часа на „Уембли“. 30 минути по-рано започва и студийната програма на БНТ 3.

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад