Ненчо Балабанов и Лора Аспарухова в „Неделни нюанси“ по БНТ 2

13:04, 25.03.2021
Ненчо Балабанов и Лора Аспарухова в „Неделни нюанси“ по БНТ 2

Тази неделя (28 март), от 12:30 ч. в предаването „Неделни нюанси“ със Симона Пейчева, зрителите ще научат, как традиционните рецепти могат да се претворяват в нискокалорични. Един от гостите в предаването ще е момичето с хиляди последователи в социалните мрежи – Лора Аспарухова. Тя ще покаже как да си направим бърз и здравословен десерт.

Репортерът Косара Николаева ще срещне зрителите със Соня Галчева - жената, дръзнала да зареже добрата си работа и да сбъдне своята мечта – пътешествие в Южна Корея за 1 година.

Специален гост в предаването пък е актьорът с много таланти - Ненчо Балабанов, който ще разкаже за театъра, музиката, каузите, които подкрепя и любовта му към тениса. Ще разберем и срещу кой световноизвестен тенисист иска да се изправи в приятелски мач на корта.

Гледайте „Неделни нюанси“ тази неделя, 28 март 2021 г. от 12:30 ч. по БНТ 2

„Неделни нюанси“ е полезно, развлекателно, образователно и забавно предаване, което се излъчва всяка неделя от 12:30 ч. по БНТ 2. Водещ е бившата състезателка по художествена гимнастика и национална състезателка - Симона Пейчева.

В рамките на 60 минути, предаването показва хубавата страна на живота. Среща зрителите с познати и любими лица от сферата на музиката, киното, театъра, спорта, модата и шоубизнеса и разказва личните истории на непознати хора. Зрителите ще „посетят“ популярни дестинации и интересни места в чужбина, както и любопитни събития.

Запазено място в предаването имат и водещи здравни специалисти, консултанти по хранене и персонални треньори, които ще дават ценни съвети и препоръки на зрителите.

Повече за предаването: https://bnt.bg/news/nedelni-nyuansi-285148news.html

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад