Ненчо Балабанов и Симона Пейчева са опасно близки, а Нели Петкова впечатлява с имитаторски талант

Всичко това ще видим в „Събота вечер с БНТ“

15:16, 12.05.2021
Ненчо Балабанов и Симона Пейчева са опасно близки, а Нели Петкова впечатлява с имитаторски талант

На 15 май в „Събота вечер с БНТ” Ненчо Балабанов и Симона Пейчева ще свалят картите с едно сензационно признание и романтично предложение в ефир. Дали това е новата светска двойка - ще разберете в събота от 21:00 ч. по БНТ 1, когато Ненчо ще падне на коляно пред Симона, а тя ще се потопи в прегръдката му.

Освен това Митко Павлов ще предизвика Балабанов да покаже няколко таланта накуп - да влиза скоростно в различни образи докато пее и свири на тарамбука. Ще разберем и какво е „тенис на лак", и колко добре се справят Ненчо и Митко с него.

Симона ще разкрие тайната на съвършено тяло с „диетата с шоколад“, както и защо посещава само мистериозни партита от затворен тип.

Освен това Митко Павлов ще покаже как прави шпагат и колко добре е подготвен за отбора по художествена гимнастика, чрез демонстрация на упражнения с бухалки и лента.

За десерт Нели Петкова ще ни впечатли с имитаторски талант в едно разбъркано музикално предизвикателство. Ще представи и новото си видео, на което самата тя е режисьор.

Натиснете единицата на дистанционното в събота в 21:00 ч. и се забавлявайте със „Събота вечер с БНТ”.

Гледайте „Събота вечер с БНТ“ тази събота, 15 май, в 21:00 ч. по БНТ 1

За предаването:

Още преди старта си през септември, новото съботно вечерно-развлекателно шоу на БНТ 1 обеща да не бъде поредното забавно предаване, създадено в изконните традиции на българското токшоу, а формат, който ще поддържа коремната ви преса във форма... чрез смях. И спази обещанието си.

Екипът се е постарал да забавлява всички пред малкия екран, като показва най-абсурдните и най-странните новини, чрез впечатляващи видеа и комични колажи. А гостите са много, но без интервютата, повтарящи шаблонните диалози, завършващи с въпроси относно бъдещите творчески планове. Всяка събота вечер зрителите виждат познати лица, но в напълно нова светлина, които се изправят пред предизвикателства, игри, експерименти и провокации - поднесени с много хумор и по нов, нетрадиционен начин.

Повече за предаването: https://bnt.bg/news/sabota-vecher-s-bnt-282108news.html

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад