Необходимост от рестарт – четете новия брой на списание „Мениджър“

14:30, 12.04.2024
Необходимост от рестарт – четете новия брой на списание „Мениджър“

Какво прави Европейският съюз, за да гарантира своята сигурност и икономическа независимост в бурната геополитическа обстановка? Кой има преднина в борбата за чиповете, която може да реши бъдещето? Експерти отговарят на тези въпроси на страниците на мартенския брой на списание „Мениджър“.

Защо Европа е в беда ще разберете от интервюто на известния писател и журналист Жозе Родригеш душ Сантуш, който ще е и специален гост на визионерската гала вечер „Хоризонти“, организирана от списание „Мениджър“.

България от своя страна е изправена пред трудната задача да възвърне доверието в институциите, което след последните събития беше тотално унищожено. За възможните пътища обратно към устоите на демокрацията разговарят в рубриката ни Conversation писателката Теодора Димова и специалистът по международно наказателно право Мартин Петров.

Как ще завърши пируетът на централните банкери около инфлацията и какъв е отговорът на пазарите? Как технологичният сектор излиза от ерата на евтините пари и как се справя тази индустрия в България? Представяме анализи на ключови експерти в сферата.

Австралийският футурист Стив Тайе споделя пред списание „Мениджър“ как ще се управляват компаниите в бъдеще и как да използваме методите на сценарийно планиране.

За пазара на какао и захарни изделия, за мениджърските уроци и за честната самооценка ни разказва Петър Стоилов, изпълнителен директор на „Нестле България“.

От новия брой на списание „Мениджър“ ще научите още какво отличава големите рекламни агенции и какво прави Хаяо Миядзаки творец от световна величина.

Търсете бр. 3/2024г. на списание „Мениджър” в:

✓ разпространителската мрежа

manager.bg/списание

✓ платформата за дигитално четене zinzin.bg.

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад