NEXT LEVEL HR 2024: От гъвкавост отвъд home office до това как различните поколения да общуват на един глас

15:42, 27.05.2024
NEXT LEVEL HR 2024: От гъвкавост отвъд home office до това как различните поколения да общуват на един глас

Гъвкавостта и ефективността се превърнаха в двата реактивни двигателя на всяка модерна HR структура, гледаща към бъдещето. Служителите изискват гъвкаво работно време, гъвкави придобивки, гъвкави решения. Тази визия диктува на работодателите фокус върху висока ефективност при ограничени ресурси за справяне със свръх конкуренцията.

Как ще се реализират предимствата и предизвикателствата на новата реалност, част от която вече е и изкуственият интелект, пренаписвайки HR правилата и задавайки нови стандарти на работа и представяне? Ще дискутираме възможностите на този въпрос по време на Next level HR 2024, организиран от списание ,,Мениджър”. Той ще се проведе на 12 юни в в Sofia Event Center от 12.30 ч.

Достъпът е безплатен, срещу предварителна регистрация, която можете да направите тук.

В три дискусионни панела с готовност да обсъдят разнообразни теми ще се включват експертни лектори. Освен тях ще присъстват представители на мениджмънта и HR отдели на компании от различни сектори, предприемачи, собственици на бизнеси, както и таланти, търсещи професионална реализация в България.

В първи панел „Гъвкавост отвъд home office” в рамките на дискусията влиза възходът на гъвкавостта, която определя новата среда за привличане и задържане на талантите. Ще се обърне внимание на законовите и административните особености пред гъвкавите политики, както и ефективното управление на таланти чрез съвременни системи за оценяване и развитие на служителите. Ще научим за необходимите промени в HR политиките и процесите, за да се подкрепи желаната и очаквана гъвкавост от страна на служителите. Във Fireside chat ще се запознаем с най-новите дигитални услуги в полза на ,,Човешки ресурси". На фокус в разговора ще e електронното трудово досие.

По последни данни на Gartner 40% от HR отделите ще използват AI до края на 2024 г. Изкуственият интелект и роботите вече отнемат работни места, за да повишат ефективността на бизнеса. Вълненията именно около тази актуална тема са рамкирани в дискусията на втори панел с тема „Ефективност 2.0: нова ера на оптимизация”. Участниците в него ще споделят опит и наблюдения за най-честите предизвикателства, пред които са изправени работодателите в търсене на реална ангажираност и постигане на ефективност. Ще се потърсят отговори на въпроса как може да се преодолеят и какви са работещите стратегии за ефективност.

В търсене на печелившата формула за успеха в работата на екипи с кадри на различна възраст, с различен трудов и житейски опит е посветена дискусията на трети панел „Различни поколения, един глас”. В нея ще се засегнат аспектите на психическото здраве и благополучие, както и мотивирането на младите поколения да работят в отново офис среда и защо това е важно. Експетите по темата ще разгледат особеностите на различните поколения, които работят заедно и как организациите превръщат възрастовото многообразие в свое предимство.

Форумът ще се проведе на 12 юни от 12.30 часа в Sofia Event Center. Направете своята регистрация за присъствие в залата тук.

Генерален партньор: ARS Bulgaria.

Основни партньори: B-Trust Mobile, Aurubis, SOFTONE.

С подкрепата на: ПРЕСТИЖ.

Институционални партньори: Българска стопанска камара, Агенция за насърчаване на МСП, Асоциация на индустриалния капитал в България.

Медийни партньори: bTV Media Group, BNT, Dir.bg.

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад