NEXT LEVEL HR 2024 ще започне с лидерския профил на най-търсените CEOs

12:42, 07.06.2024
NEXT LEVEL HR 2024 ще започне с лидерския профил на най-търсените CEOs

На 12 юни в Sofia Event Center след 12:30 ч. над 300 мениджъри, млади таланти и HR професионалисти ще бъдат част от Next level HR 2024, организиран от списание ,,Мениджър”.

Форумът ще започне с представяне на лидерския профил на най-търсените изпълнителни директори в България към момента от Калина Петкова, председател на Управителния съвет на Българската екзекютив сърч асоциация. След което програмата продължава с 3 панелни дискусии.

Първи панел „Гъвкавост отвъд home office” ще бъде открит с презентация на тема ,,Гъвкавостта като фактор за ангажираността на служителите“ от Румяна Босева, управляващ партньор в ARS Bulgaria. Тя заедно с Мадлен Алгафари, психотерапевт, и Лидия Шулева, управляващ партньор в Бизнес Интелект, ще дискутират възходът на гъвкавостта, която определя новата среда за привличане и задържане. Ще се обърне внимание на законовите и административните особености пред гъвкавите политики, както и ефективното управление чрез съвременни системи за оценяване и развитие на служителите. Ще научим за необходимите промени в HR политиките и процесите, за да се подкрепи желаната и очаквана гъвкавост от страна на служителите.

По време на кратък Fireside chat ще се запознаем с най-новите дигитални услуги в полза на ,,Човешки ресурси". На фокус в разговора с Мартин Орешарски, директор „Удостоверителни услуги“ в БОРИКА, и Лъчезар Гергинов, търговски директор на ОмегаСофт ООД, ще e електронното трудово досие. Венцислав Савов, редактор Специални проекти в списание ,,Мениджър", е модериращ на дискусията.

По последни данни на Gartner 40% от HR отделите ще използват AI докрая на 2024 г. Изкуственият интелект и роботите вече отнемат работни места, за да повишат ефективността на бизнеса. Вълненията именно около тази актуална тема са рамкирани в дискусията на втори панел с тема „Ефективност 2.0: нова ера на оптимизация”. Участниците в него Радослав Вангелов, изпълнителен директор на ,,СОФТ УАН ТЕХНОЛОДЖИС", Мария Атанасова, старши директор, Business Partners в Progress, и Михаил Стефанов, Culture and Talent Manager в Aurubis Bulgaria, ще споделят опит и наблюдения за най-честите предизвикателства, пред които са изправени работодателите в търсене на реална ангажираност и постигане на ефективност. Ще се потърсят отговори на въпроса как може да се преодолеят и какви са работещите стратегии за ефективност.

В търсене на печелившата формула за успеха в работата на екипи с кадри на различна възраст, с различен трудов и житейски опит е посветена дискусията на трети панел „Различни поколения, един глас”. В нея ще участват д-р Пламен Димитров, бизнес психолог, консултант по организационно развитие, Галина Цанова, директор ,,Човешки ресурси и администрация" в ,,ПРЕСТИЖ", Гергана Раковска, председател на Фондация на бизнеса за образованието, и Деница Стоянова, ръководител ,,Човешки ресурси“ за клъстер Балкани във фармацевтичната компания AstraZeneca. Заедно ще обсъдят психическото здраве и благополучие, както и мотивирането на младите поколения да работят в отново офис среда и защо това е важно. Експертите по темата ще разгледат особеностите на различните поколения, които работят заедно и как организациите превръщат възрастовото многообразие в свое предимство.

Модератор на трите дискусионни панела е Мирослава Маркова, мениджър отдел „Човешки ресурси“ на ,,ВМ Финанс Груп".

Събитието е със свободен достъп срещу предварителна регистрация, която можете да направите тук. В страницата на събитието ще получите и повече информация за темите и участниците в дискусиите.

Генерален партньор: ARS Bulgaria.

Основни партньори: B-Trust Mobile, Aurubis, SOFTONE.

Институционални партньори: Френско-българска търговска и индустриална камара, Българска стопанска камара, Изпълнителна агенция за насърчаване на МСП, Асоциация на индустриалния капитал в България, AIBEST.

Медийни партньори: bTV Media Group, BNT, Dir.bg.

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад