Next Level HR – следващо ниво в управлението на хора

Форумът е организиран от списание „Мениджър“ и ще се проведе на 15 юни в Hyatt Regency Sofia и начален час 13.30

10:33, 15.06.2022
Next Level HR – следващо ниво в управлението на хора

Събитието е естествено продължение на дългогодишната стратегия на „Мениджър“ да обсъжда теми, свързани с лидерство и успешни работодателски практики във всички свои канали. То ще постави ключови и важни въпроси пред бизнеса в България днес:

как намира, обучава и задържа служители в условия на предизвикателен пазар на труда; как успява да ги ангажира повече в изграждане на имиджа на компанията;

как се намират специалисти извън България; как се намират висококвалифицирани кадри; как се управлява успешно и нов, и утвърден работодателски бранд.

Модератор на Next Level HR е Мирослава Маркова, директор Човешки ресурси на ВМ Финанс Груп.

В първи панел, озаглавен „Държавата – приятел или препятствие пред ефективната дейност на компаниите“ участници ще бъдат акад. Николай Денков, министър на образованието и науката; Жулиета Върлякова, заместник-министър на труда и социалната политика; Мария Минчева, заместник-председател на Българската стопанска камара и Илия Кръстев, председател на УС на Асоциацията за иновации, бизнес услуги и технологии. За обсъждане ще бъдат поставени промените в трудовото законодателство, които биха осигурили нормативно развитието на модерната икономика. Ще бъде представена стратегически важната роля на образованието, за да се постигнат стабилни и прогнозируеми нива на конкурентен бизнес в страната.

Втори панел е посветен на новите стратегии за привличане и задържане на таланти. В него ще научим какъв е профилът на желания работодателски бранд от студентите през 2022. Бизнес лидерите ще представят практики затова как изграждат работодателски брандове, които привличат желаните кадри. Ще се споделят нови дигитални стратегии за наемане и задържане на хора, ще говорим за нивото на дигитализация на HR процесите в момента и перспективите в този процес. Участници в дискусията са Румяна Босева, изпълнителен директор на ARS България; Михаил Петров, изпълнителен директор на Schwarz IT България; Георги Габров, Product Owner, Shredy; Атанас Димитров, директор на Междууниверситетския център за развитие на кариерата в УНСС.

Третият панел ще стартира с кратък доклад, представящ перфектния HR директор през очите на големите инвеститори и собственици на бизнеси в България. Ще разберем какви HR мениджъри търсят хедхънтърите днес - за кои сектори и при какви нива на материални и нематериални възнаграждения. Чрез добри примери ще бъде онагледен приноса на HR мениджърите за стратегическото развитие на компаниите. Участници в разговора са Силвия Умникова, управляващ партньор на Алекзандър Хюз България, член на Българската Екзекютив Сърч Асоциация; Маргрет Бързачка, HR директор, Teva Bulgaria и Емилия Димитрова, национален търговски директор HoReCa, Coca-Cola HBC.

Повече информация за програмата, темите за дискусия и участниците ще откриете в сайта на събитието.

Основни партньори на Next Level HR: Tek Experts; ARS Bulgaria

Събитието се осъществява с подкрепата на: sHRedy; Schwarz IT ; WU Executive Academy

Институционални партньори: AIBEST; besa; Българска стопанска камара; Френско-българска търговска и индустриална камара; Международно висше бизнес училище; Университет за национално и световно стопанство ; Нов Български университет

Акценти
Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад