Ники Станоев и Мариан Вълев отварят вратите на „Домът на българското кино“

Комедийният актьор и звездата от „Под прикритие“ са гости в подкаста на БНТ, посветен на родното филмопроизводство.

10:54, 16.12.2020
Ники Станоев и Мариан Вълев отварят вратите на „Домът на българското кино“

Ники Станоев е гост в епизод 5 на подкаст поредицата „Домът на българското кино“. Популярният комик помним от „Полет над нощта“ 2, а в момента прави рубриката си „Що не?“ В „Денят започва с Георги Любенов“. Освен това актьорът участва и в продуцирания от БНТ филм „Номер 1“. През 2021-а предстои да го видим като Гого в сериала „Порталът“, който се реализира с финансиране от обществената телевизия.

В подкаста Станоев ще разкаже как чупи режисьорските клишета и защо „Номер 1“ е история, която младите хора трябва да гледат. Комикът разкрива и повече от снимачната площадка на „Порталът“, както и в коя друга нова продукция ще вземе участие.

В епизод 6, който излиза в четвъртък, 17 декември, гост в подкаст поредицата ще бъде актьорът Мариан Вълев. Звездата от „Под прикритие” разкрива какво му е дала и какво му е отнела популярността от сериала. Освен това разкрива повече за мотивите да се заеме с проекта „Лошо момиче“, финансиран от Българската национална телевизия.

В този епизод на подкаста Вълев говори за правото на културен избор, личности за пример ли са артистите и какъв ще бъде следващия му проект.

Епизод 6 на подкаста „Домът на българското кино“ очаквайте в четвъртък, 17 декември, в официалните подкаст канали на БНТ.

„Домът на българското кино“ е мултиплатформена поредица на БНТ, посветена на новата сесия за филмопроизводство на обществената телевизия и българското кино. Всеки вторник и четвъртък, поредицата среща с слушателите с емблематични български актьори, режисьори и сценаристи, които споделят вълнуващи истории от снимачната площадка. Можете да откриете епизодите в ефира на Българската национална телевизия, в официалните подкаст канали, както и на обновените сайтове www.bnt.bg и www.bntnews.bg

Акценти
Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад