Новините на БНТ станаха на 61 години

Първата новинарска емисия в българския телевизионен ефир „По света и у нас“ отпразнува годишнината си с игра на боулинг и атрактивна тематична торта

16:42, 21.07.2021

Екипът на „Новини и актуални предавания“ отпразнува 61-годишнината си с нестандартно парти. След една дълга и натоварена година, наситена от обществени, политически и спортни събития, продуценти, репортери, водещи, оператори, режисьори, монтажисти и кореспонденти се насладиха на своето тържество и поиграха боулинг. Много страйкове, празнично настроение и удоволетвореност от добре свършената екипна работа пренесе новинарите от апаратните, студиата и нюзрума на БНТ на незабравим купон по повод рождения ден.

„Измина една динамична година, в която сплотеният ни екип доказа своя професионализъм и затвърди позициите си в създаването на новини с най-високо обществено доверие“, поздрави екипа директорът на „Новини и актуални предавания“ Мариела Драголова.

В центъра на празника на новините на обществената телевизия беше атрактивна тематична торта с традиционния глобус, който зрителите на БНТ виждат в началото на всяка новинарска емисия на обществената телевизия от 1960 година до днес. Сладкишът бе специално изработен от майсторите-сладкари на „Сладкарница ТЕА“ и впечатли празнуващите не само с красивия си външен вид, но и с неустоим вкус.

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад