Новият подкаст на БНТ - 25 години животът е вкусен с БНТ и Ути Бъчваров

Първият телевизионен водещ на кулинарно предаване започна подкаст поредица за 25-годишнината на предаването "Бързо, лесно, вкусно"

Новият подкаст на БНТ - 25 години животът е вкусен с БНТ и Ути Бъчваров

Вече 25 години и с над 5000 епизода, Ути Бъчваров превежда зрителите през тайните на вкусната кухня в ефира на БНТ. По повод годишнината на първото ежедневно кулинарно предаване в българския телевизионен ефир, водещият започва подкаст поредицата „25 години животът е вкусен с БНТ и Ути“ в каналите на обществената телевизия.

В 25 тематични епизода, които ще излизат всеки четвъртък, Ути Бъчваров ще разкрие тайни от историята на предаването. Водещият ще разкаже как се поставят основите на телевизионната кулинария и нейната еволюция, както и много неразкрити гафове от снимачната площадка, кои са любимите рецепти на екипа и още много любопитни тайни от кулинарния свят.

В епизод 1 на подкаст поредицата „25 години животът е вкусен с БНТ и Ути“ ще научите за началото на първото ежедневно кулинарно предаване в България и зараждане на огромната любов към кулинарията. Как и кога се е зародил интересът на Ути Бъчваров към кулинарията? Кои са най-ранните му детски спомени, свързани със семейните традиции в кухнята? Какво е приготвял водещият като тийнейджър по партита на фона на музиката на The Cure и Metallica и какви са неговите ценни съвети за култура на хранене и гостоприемството, научени през годините.

Слушайте епизод 1 на подкаст поредицата „25 години животът е вкусен с БНТ и Ути“

Последвайте официалните подкаст канали на БНТ:

Spotify: https://rb.gy/tmr363

Soundcloud: https://rb.gy/o9ctfp

Аpple Podcasts: https://rb.gy/3j6pje

Google Podcasts: https://rb.gy/btewm0