Ново предаване за туризъм стартира на 7 юли в ефира на програма "Хоризонт"

14:15, 05.07.2024
Ново предаване за туризъм стартира на 7 юли в ефира на програма "Хоризонт"

Лято е и програма „Хоризонт“ на Българското национално радио кани своите слушатели на вълнуващо пътешествие. От 7 юли започва ново туристическо предаване, което ще се излъчва всяка неделя веднага след обедния осведомителен бюлетин.

„Пътувай с Хоризонт“ ще предложи на слушателите разнообразие от теми и полезна информация за почивка и туризъм, ще задава важните за бранша и туристите въпроси, ще разказва за културно-историческото богатство и природните забележителности в страната.

Водещи на предаванията през юли и август ще бъдат репортери и кореспонденти от програма „Хоризонт“. Всяка седмица от студиото в София и от различни градове в страната те ще представят популярни туристически дестинации, ще заведат слушателите до скритите съкровища на България и ще ги срещат с интересни хора и техните истории.

На 1 юли генералният директор на БНР Милен Митев и служебният министър на туризма Евтим Милошев обявиха началото на институционално партньорство между обществената медия и министерството, част от което е подкрепа за новото туристическо предаване на програма „Хоризонт“.

Гост в първото издание на предаването ще бъде служебният министър на туризма Евтим Милошев.

„Пътувай с Хоризонт“ всяка неделя от 12.20 до 14.00 ч.

Акценти
Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад