Новогодишен калейдоскоп - първа част

22:30, 31.12.2023

Помните ли старата детска играчка на име калейдоскоп?

Нещо като малък далекоглед, който ни пренася във вълшебното пространство на постоянно променящи се пъстри изображения. „Новогодишен калейдоскоп“ е комбинация от песни, танци, атракции, фокуси, дресура и хумор. Програмата на БНТ 1 на 31 декември от 22:30 ч. ви пренася в един свят, където всеки зрител ще намери нещо за себе си.

Камен Воденичаров и Тончо Токмакчиев влизат в ролите на Хамалите, за да изнесат старата и да внесат Новата година. Любезни домакини на програмата са чаровното лице на прогнозата за времето на БНТ Ева Кикерезова, красивата Надежда на предаването „100% будни“ Надя Иванова и гласът на победата, спортният журналист, коментатор и анализатор Илиян Енев. На бляскавата новогодишна сцена над 30 изпълнители повеждат зрителите на своеобразно пътуване във времето с различни стилове музика и сценични изпълнения. Участват звезди от различни поколения като Георги Христов, Любо Киров, Орлин Горанов, Графа, Васил Найденов, Миро, Тони Димитрова, Орлин Павлов, Веселин Маринов, Папи Ханс, Васил Петров, Михаела Филева, Преслава, Михаела Маринова, Анелия, Мими Иванова и Развигор Попов, Деси Слава, Дара Екимова и много други.

В последните минути на годината само зрителите на БНТ ще чуят „Молитва за България“ в изпълнение на Васил Найденов, Богдана Карадочева и Стефан Димитров. И отново само на звездната сцена на БНТ ще прозвучи песента „Вековна гора“ в изпълнение на Графа и „Мистерията на българските гласове“. БНТ 1 ще бъде мястото за забавление за всички възрасти и вкусове публика. „Новогодишен калейдоскоп“ започва на 31 декември от 22:30 ч. и ще забавлява зрителите чак до 1:00 ч. в новогодишната нощ. А на 1 януари 2024 г. от 20:30 ч. очаквайте и продължението на „Новогодишен калейдоскоп“.

Режисьор на „Новогодишен калейдоскоп“ е Станислав Терзиев – Стенли, сценарист е Драгомир Драганов, отговорен оператор е Радослав Георгиев, сценаристи на скечовете са Йорданка Андонова и Борислав Попборисов.

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад