Очаквайте в „Малки истории“ по БНТ 1

Защо тайната на осиновяването е толкова дълбока и днес – отговорът ще потърсят водещата Ирен Леви и гостите й в предаването този петък от 14:45 ч.

13:59, 25.11.2020
Очаквайте в „Малки истории“ по БНТ 1

Този петък водещата на социалното предаване „Малки истории“ Ирен Леви и гостите ѝ в студиото ще говорят за тайните, неподвластни на времето, за празнините в душата, които само верните отговори могат да запълнят и ще се опитат да намерят отговор на въпроса - защо тайната на осиновяването е толкова дълбока и днес?

Коментатор в предаването ще бъде д-р Райна Дамяни – журналист и културолог, която има и своя лична история, свързана с темата.

Гости в студиото на Ирен Леви ще бъдат Величка Дошева – психолог и осиновител, председател на Българската асоциация осиновени и осиновители, Ивелина Стоянова, чиято история има мечтания финал за всички осиновени, решили да открият биологичните си родители и Мария - също осиновена, но с различна гледна точка по темата.

Този петък в „Малки истории“ ще разкажем историята на Галина, която още като ученичка разбира, че е осиновена, но години наред пази прозрението си в тайна, за да не нарани осиновителите си. Ще запознаем и с историята на Пепи, която след множество перипетии намира майка си, но истината за баща ѝ не фигурира в нито един документ и остава заключена в спомени, които не искат да бъдат разказани.

Водещата ще върне зрителите и 6 г. назад във времето, когато гост в студиото беше Ценко Атанасов, който търсеше родителите си. В онзи момент той знаеше само датата си на раждане и името Росен, което му е дала жената, която го е родила и с което е живял три години. Преди няколко месеца, след 42-годишна раздяла, срещата между Ценко и жената, която му е дала живот, най-сетне се е състояла, а ние ще разкажем историята докрай.

Гледайте „Малки истории“ в петък, 27 ноември, от 14:45 ч. по БНТ 1.

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад