Очакваме ви на щура и много забавна „Калпазанска есен“

Лятото свършва, игрите продължават!

10:40, 04.09.2024
Очакваме ви на щура и много забавна „Калпазанска есен“

Очакваме ви на „Калпазанска есен“! С първото събитие на „Новите родители“ ви каним да се потопите в света на игрите, състезанията, песните, танците, надпреварите и още много други забавления!

На 28 септември от 10:00 часа, на амфитеатъра на Sofia Ring Mall каним вас - малки, големи, по-големи, отдавна пораснали деца и такива, изпили точно навреме хапчето на Пипи „никога да не порЕсна“, за да останете завинаги в забавното време на детството. Събитието е предназначено за деца над 5 години. В част от предизвикателствата, които ви очакват, можете да се включите и семейно.

Какво сме подготвили за вас? Състезания по Заешка надпревара или иначе казано: бягане с чували; отборна борба по дърпане на въже; най-точен мерник в състезанието по дартс, в което се надяваме да открием новия Робин Худ; баскетболни подавания и кошове, където ще покажем, че не само ЛеБрон Джеймс може да скача и да стреля точно; щафетно бягане за двама със Златната ябълка, в което нищо не е такова, каквото очаквате. И още: рисуване с тебешир по асфалта и рисуване с пръсти за малките творци. За доброто настроение на всички ще се погрижат децата от вокална група „Смехоранчета“. Ще видите демонстрации по айкидо от клуб „Тендокан Доджо“, както и по зумба. Децата на цирк „Колозеум“ ще дойдат специално, за да покажат невероятните си умения. Разбира се, като на всяко състезание, ще има и награди за победителите.

Пълната програма на всички зони на събитието може да видите в сайта на събитието.

Участието е напълно безплатно, изисква се единствено предварителна регистрация тук.

Лятото свършва, игрите продължават! Ще ви очакваме на „Калпазанска есен“ на 28 септември от 10:00 ч. на амфитеатъра на Sofia Ring Mall.

Генерален партньор: Lidl

С подкрепата на: Elana, Sofia Ring Mall

Медийни партньори: bTV Media Group, Dir.bg, БНТ, София играе

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад