Партиен големец е сред заподозрените в убийството на естрадна певица в новия епизод на „ПОРТАЛЪТ“

Гледайте сериала и онлайн в Youtube канала на БНТ

11:31, 21.05.2021
Партиен големец е сред заподозрените в убийството на естрадна певица в новия епизод на „ПОРТАЛЪТ“

Тази неделя (23.05) четвърта серия на „Порталът“ ще се излъчи по изключение от 22:30 ч. Търпението на зрителите ще си заслужава, тъй като мистерията в сериала се задълбочава, а интригата се заплита. Пътешественикът във времето Крум Бонев (Велислав Павлов) разкрива нови заподозрени в предстоящото убийство на естрадната звезда Жана Янева (Стефания Кочева).

Крум вече успя да сложи камери в дома на бившия съпруг на Жана - Боян (Дарин Ангелов), който буквално и преносно влетя със замах в сериала миналата седмица. Сред опасните хора в обкръжението на певицата се оказват и културният деец от партийната йерархия Сава Панайотов, както и неговата ревнива и властна секретарка (Деси Моралес). Всички те са потенциално опасни и за Крум, над когото надвисват и други неочаквани заплахи.


В ролята на Сава Панайотов със забележителна роля ще ни впечатли актьорът Свежен Младенов. Преобразен не само с корекомски костюм и седемдесетарски мустаци, но и изцяло потопен в образа, той убедително ни пренася в атмосферата на времето.

Ще продължат срещите ни и с героинята на Татяна Лолова, леля Зорка, на чийто нов телевизор ще гледаме „Всяка неделя“ и интервюто на Кеворк Кеворкян (в ролята самият Кеворк Кеворкян) с фамозната Жана Янева.

Обратно в 2019 г. Джингиби (Александър Кънев) също трябва да си измисли прикритие, за да поведе сближаването си с проф. Барахарска (Стефка Янорова) в романтична посока.

Ако сте пропуснали първите три серии на „ПОРТАЛЪТ“, може да ги гледате в YouTube канала на БНТ - https://www.youtube.com/watch?v=5cSyKzWg-RQ&list=PLGCzxbT2dltxNg7rJo6cvHg8A6RA9unr1. Всяка следваща серия, ще бъде достъпна за гледане онлайн в сряда, веднага след излъчването ѝ в неделя.

Гледайте „ПОРТАЛЪТ“ тази неделя от 22:30 часа по БНТ 1


Повече за сериала:

ПОРТАЛЪТ

(2021, 6 серии)


Продуцент: Българска национална телевизия

Изпълнителен продуцент: Мирамар филм

Режисьор: Илиян Джевелеков

Сценарий: Матей Константинов, Илиян Джевелеков, Нели Димитрова

Оператор: Мартин Балкански

Художник: Георги Димитров

Музика: Петко Манчев

Кастинг: Александра Фучанска

Монтаж: Александра Фучанска

Изпълнителни продуценти: Матей Константинов, Илиян Джевелеков, Георги Димитров, Мила Войникова


Участват: ВЕЛИСЛАВ ПАВЛОВ, АЛЕКСАНДЪР КЪНЕВ, ДЖУЛИЯ БОЧЕВА, СТЕФАНИЯ КОЧЕВА, ТАТЯНА ЛОЛОВА, МАРИЯ СТЕФАНОВА, СТЕФКА ЯНОРОВА, МИХАИЛ МУТАФОВ, СВЕЖЕН МЛАДЕНОВ, ГЕРАСИМ ГЕОРГИЕВ – ГЕРО, ДАРИН АНГЕЛОВ, РАДЕНА ВЪЛКАНОВА, ВЕСЕЛИН АНЧЕВ, ДЕСИ МОРАЛЕС, ДАНИЕЛ ЦОЧЕВ, НИКОЛАЙ СТАНОЕВ, ЕЛЕНА КАБАСАКАЛОВА, БОРИС ЛУКАНОВ, МАРИЯ ИЛИЕВА, ЛОРА ХРИСТОВА, ГЕОРГИ ЗЛАТАРЕВ, МОМЧИЛ СТЕПАНОВ, КОНСТАНТИН ЕЛЕНКОВ, ИЛИАНА КОДЖАБАШЕВА, ХРИСТО МУТАФЧИЕВ, МЕГЛЕНА КАРАЛАМБОВА, СВЕТОСЛАВ ПЕЕВ

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад