Първи кадри от репетицията на Intelligent Music Project на сцената на Евровизия

14:13, 05.05.2022
Първи кадри от репетицията на Intelligent Music Project на сцената на Евровизия

Първи кадри от репетицията на българския представител на Евровизия Intelligent Music Proejct се появиха в официалния YouTube канал на Евровизия. Впечатляващите светлини и огненото шоу по време на 30-секундния откъс от изпълнението на песента “Intention” изненадаха приятно всичк, a сценичната концепция на българските представители бе определена като една от най-атрактивните в конкурса тази година.

„Публикуваният откъс от репетицията е много малка част от това, на което зрителите ще се насладят на 10 май, когато е полуфиналът, в който участваме ние. Работим с изключително талантлив, отговорен и много опитен режисьор, който всекидневно ни впечатлява с идеите и креативността си“, разказват от екипа на българската делегация за италианеца Андреа Чели, чиято идея е и над триметровата „звукова сфера“, обградена от говорители и светлини, която символизира разпръскването на енергията от сцената към всички зрители в залата и пред малкия екран.

Линк към видеото от репетицията:
https://www.youtube.com/watch?v=lDNgXXlSBM4&ab_channel=EurovisionSongContest

България и Intelligent Music Project ще излязат на сцената на 10 май по номер 7, а двата полуфинала и финалът на конкурса – на 10, 12 и 14 май ще се излъчат на живо по БНТ1 от 22 ч.

Акценти
Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад