Първият български космонавт с ексклузивно интервю за „100% будни“ по БНТ 1

Георги Иванов гостува на Мария Андонова и Стефан А. Щерев в Международният ден на авиацията и космонавтиката

16:11, 09.04.2021
Първият български космонавт с ексклузивно интервю за „100% будни“ по БНТ 1

В понеделник (12 април), в предаването „100% будни“ по БНТ 1, водещите Мария Андонова и Стефан А. Щерев ще срещнат зрителите с една забележителна личност - първият български космонавт Георги Иванов.

Неговото ексклузивно интервю за сутрешния слот на обществената телевизия ще бъде излъчено именно на Международния ден на авиацията и космонавтиката. Ден, в който човечеството отбелязва и 60-годишнината от първия полет на Юрий Гагарин в космоса.

Гледайте „100% будни“ всеки делничен ден, веднага след „По света и у нас“ в 9:00 по БНТ 1

За предаването

„100% будни“ e сутрешно ток шоу за човека, обществото и модерния свят. Всяка сутрин от 9:05 до 11:00 ч., водещите Мария Андонова и Стефан А. Щерев представят на зрителите дискусии по най-значимите теми от обществения живот, социални политики, образование, култура, здраве и развлечение. Те отделят повече време за българските и световни творци в областта на кино, театър, музика, танци, а акцентът са техните творчески търсения и постижения.

„Запазената им марка“ се темите, посветени на медицината – новости, тенденции, големите имена на медицината, профилактика на заболяванията и т.н.

В „100% будни“ всеки е важен всеки. Затова предаването търси гледната точка на различните групи – възрастови, регионални, социални. В дебата помежду им срещат обективната среда, в която се очертават най-важните социални теми, проблеми и решения. Чрез телевизионните средства под формата на кратки документални форми, обединяват и изследват позицията на обикновените хора с мнението на признати в областта си специалисти и популярни личности. А обратната връзка я дават зрителите чрез фейсбук страницата на предаването, където се поставят теми за дискусии, най-интересните от които се развиват и в предаването.

Повече за предаването: https://bnt.bg/bg/a/100-budni

Facebook®: https://www.facebook.com/100probudni/

Instagram®: https://www.instagram.com/100pro.budni/

YouTube®: https://www.youtube.com/playlist?list=PLGCzxbT2dltzUEI72CghzTh-UQUsxT-p7

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад