Пазарджишки песни в „Иде нашенската музика“ по БНТ 1

Ива Гидикова гостува във фолклорното предаване тази събота от 13:00 ч.

13:17, 09.12.2020

Тази събота, водещите на фолклорното предаване „Иде нашенската музика“ по БНТ 1, Даниел Спасов и Милен Иванов, ще зарадват зрителите с интересни пазарджишки песни и авторска музика. В студиото ще гостува младата певица Ива Гидикова.

В предаването ще си спомним за странджанския певец Сава Попсавов и композитора Стефан Чапкънов.

Гледайте „Иде нашенската музика“ тази събота, 12 декември 2020 г. от 13:00 ч. по БНТ 1.

За предаването

В „Иде нашенската музика” участват популярни изпълнители на български фолклор – певци и певици, инструменталисти, оркестри и техните солисти, малки и големи ансамбли, камерни фолклорни формации, танцови групи и хореографи. Фолклорното студио е мястото, което обединява участниците и зрителите около музиката, традициите, песните и хората. Предаването предлага пъстрота и динамика и така показва богатството и разнообразието на българския фолклор – с най–добрите ни изпълнители и чрез мелодична и приятна музика.

Всяка седмица в предаването гостуват различни хора, обединени от своите фолклорни пристрастия, за да отговарят на различни музикални предпочитания. Музиканти и меломани водят разговора в различни посоки, говорят си за музиката, която обичат и която звучи в момента, провокират интересни теми, карат гостите да импровизират на живо.

Водещите на предаването, Даниел Спасов и Милен Иванов, са с опит във фолклорните програми на БНТ, направляват непрестанния поток от музика, песни, танци и оркестрови изпълнения. Импровизираният разговор, който водят с гостите си е изпъстрен с шеги, но и с по-сериозни теми.

Повече за предаването: https://bnt.bg/bg/a/ide-nashenskata-muzika

Facebook Page® : https://www.facebook.com/idenashenskatamusika/

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад