Поредно признание за Българската национална телевизия

Предаването „100% будни“ с отличие от Столична библиотека, Георги Любенов и предаването „Малки истории“ с номинации за награда „Сирак Скитник“

17:32, 24.01.2024
Поредно признание за Българската национална телевизия

Поредно признание за журналистите от Българската национална телевизия.

Предаването „100% будни“ бе отличено на Деветите „Годишни награди“ на Столична библиотека в категория „Медии“ за „оригинално представяне на книжовното наследство, дигиталните ресурси и културните събития на Столична библиотека“.

Журналистът Георги Любенов и предаването „Малки истории“ са номинирани за „Професионализъм в ефира“ в тазгодишното издание на наградите на Българското национално радио – „Сирак Скитник“. С награда „Сирак Скитник“ за „Професионализъм в ефира“ БНР отличава предаване или журналист от друга ефирна електронна медия за „проявена творческа смелост, новаторство, плурализъм, колегиалност, партньорство, толерантност и за създаване на по-добра медийна среда“. Предаването „Малки истории“ е номинация на програма „Христо Ботев“ на БНР. Георги Любенов е номинация на РРС Кърджали, дирекция „Дигитални програми“ и дирекция „Музикална продукция и състави“ на БНР. Наградите „Сирак Скитник“ ще бъдат връчени на церемония на 25 януари 2024 г.

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад