Последни гостувания за ЦСКА и Лудогорец в групите на евротурнирите

Последни гостувания за ЦСКА и Лудогорец в групите на евротурнирите

Отборите на ЦСКА и Лудогорец ще изиграят днес последните си гостувания от груповата фаза на Лигата на конференциите и Лига Европа.

"Червените" вече загубиха и теоретично шансове да излязат от своята група в Лигата на конференциите, така че оставащите им два двубоя с Бодьо/Глимт и Рома ще са единствено за престиж.

От своя страна Лудогорец има минимален шанс да се бори за второто място в своята група в Лига Европа, ако спечели гостуването си на Цървена Звезда в Белград, като все още има вариант "орлите" да завършат на трета позиция и да продължат в Лигата на конференциите.

От 19:45 часа българско време Лудогорец гостува на Цървена Звезда. Българските шампиони имат само една точка в досегашните си четири мача в група "F" и трябва да гонят задължителен успех в сръбската столица, за да запазят някакви шансове за европейски футбол напролет.

От 22:00 започва двубоят между Бодьо/Глимт и ЦСКА в Норвегия. "Армейците" също имат само една точка след четири изиграни двубоя в група "С" на Лигата на конференциите.

Програмата на българските отбори за четвъртък:

19:45 часа, Цървена Звезда - Лудогорец

22:00 часа, Бодьо/Глимт - ЦСКА.

Кампании Виж повече