Последните две срещи на националите по футбол по БНТ 2 и БНТ 3

Зрителите ще гледат на живо на 16 ноември Кипър - България от 20:00 ч. по БНТ 3, а на 20 ноември Люксембург – България от 16:00 ч. по БНТ 2

17:10, 15.11.2022
Последните две срещи на националите по футбол по БНТ 2 и БНТ 3

БНТ ще излъчи на живо завършека на годината за българския национален отбор по футбол с двете контролни срещи срещу Кипър на 16 ноември и срещу Люксембург на 20 ноември.

Двете приятелски срещи футболните фенове ще гледат на живо - в сряда (16 ноември) мачът срещу Кипър е от 20:00 ч. по БНТ 3, а в неделя (20 ноември), мачът срещу Люксембург започва в 16:00 ч. по БНТ 2, като и в двете срещи представителният ни тим ще гостува.

Студиото за двубоя Кипър - България ще бъде с водещ Иво Бързаков и ще започне в 19:30 ч. по БНТ 3. Гости ще бъдат Пламен Николов и Стоян Орманджиев, коментатор на срещата ще е Илиян Енев. След това националният отбор пътува за Люксембург, където в неделя, 20 ноември, ще гостува отново. Студиото започва отново половин час по-рано – 15:30 ч. Гости на Иво Бързаков ще бъдат Ангел Славков и Антони Здравков, а на коментаторския пулт зрителите ще чуят Петър Василев. И за двете срещи БНТ ще има свой пратеник на място - Росен Станчев, който заедно с оператора Анатолий Грозданов, ще предава всичко най-съществено от лагера на националите и ще дава възможност на аудиторията да чуе първите мнения от нашия щаб непосредствено след края на двата мача.

След чудесните впечатления, които отборът остави след първите два двубоя под ръководството на селекционера Младен Кръстаич и победите срещу Гибралтар и Северна Македония в Лигата на Нациите през септември, сега „лъвовете" са амбицирани да покажат на привържениците, че успехите не са случайни.

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад