Предимно слънчево време и днес

Прогнозата за времето в четвъртък - 06.10.2022

06:00, 06.10.2022

Сутринта на места в котловините и около водните басейни за кратко видимостта ще е намалена. Минималните температури са предимно между 3° и 8°, в София - около 3°.

През деня ще преобладава слънчево време. Ще духа слаб, в източните райони до умерен вятър от север-североизток. Максималните температури ще са 18° и 23°, в София - около 19°.

По Черноморието ще преобладава слънчево време. Ще духа слаб до умерен вятър от север-североизток. Максималните температури ще са 18 - 21°. Температурата на морската вода е от 15 - 19°. Вълнението на морето ще бъде 2 - 3 бала.

Над планините облачността ще е променлива. Ще духа умерен североизточен вятър. Максималната температура на 1200 метра ще е около 14°, на 2000 метра - около 6°.

През следващите дни до края на тази и в началото на новата седмица ще се задържи без валежи. В сутрешните часове на места в низините и котловините ще е мъгливо или с ниска слоеста облачност, а през деня - с разкъсана висока облачност. Вятърът ще е слаб, в източните райони до умерен от североизток. Минималните температури ще са предимно между 6 и 11°, а максималните - между 18 и 23°.

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад