Предимно слънчево време, с температури между 5° и 10°

06:16, 13.02.2023

Днес ще е предимно слънчево. Ще духа слаб до умерен вятър от запад-северозапад. Минимални температури - между минус 7° и минус 2°, в София - около минус 5°, максимални - между 5° и 10 градуса.

По Черноморието ще е предимно слънчево. Ще духа слаб до умерен вятър от запад-северозапад. Максималните температури ще са 5°-7°. Температурата на морската вода е 5°-6°. Вълнението на морето ще е 1-2 бала.

Над планините ще бъде предимно слънчево. Ще духа умерен северозападен вятър. Максималната температура на 1200 метра ще е около минус 2°, на 2000 метра - около минус 6°.

През следващите дни вятърът от запад-северозапад ще се усили, в Дунавската равнина и Горнотракийската низина ще е умерен. Ще има променлива облачност, по-голяма вероятност за слаби валежи от дъжд има в сряда в Източна България.

В четвъртък вятърът ще отслабне, в много райони временно ще стихва, облачността ще намалее до предимно слънчево. Температурите ще са близки до обичайните за средата на февруари, минималните в по-голямата част от страната ще са между минус 5° и 0°, а максималните - между 5° и 10°.

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад