Предимствата и ползите от професионалното обучение в „Знание.БГ“ по БНТ 2

15:22, 22.02.2022
Предимствата и ползите от професионалното обучение в „Знание.БГ“ по БНТ 2

Този четвъртък (24 февруари), основна тема на предаването „Знание. БГ“ по БНТ 2 ще бъде за предимствата и ползите от професионалното обучение. Как системата на професионалното образование подготвя младите хора за работа в реална среда? Избират ли учениците професии, за които има недостиг на пазара на труда?



Гости в студиото на „Знание.БГ“ ще бъдат директорът на Земеделската професионална гимназия в Сандански Емил Терзийски и Методи Попов, началник на отдел „Организационно - методическа дейност и контрол" към РУО-Благоевград. Зрителите ще видят как протича един учебен час в единствения СПА център в училище в страната, както и каква селскостопанска дейност извършват младежите на опитното поле. В рубриката „Малките мислители“ децата разсъждават върху спазването на противоепидемичните мерки.

Гледайте „Знание.БГ“ в четвъртък, 24 февруари от 11:00 ч. по БНТ 2 по БНТ 2

За предаването

Образователният блок на БНТ 2 представя актуалните теми в българското образование на местно ниво и информира и запознава учащите с промените във формите на обучение.

Предаването се реализира от екипите на регионалните телевизионни центрове на БНТ в Пловдив, Варна, Русе и Благоевград и се излъчва от понеделник до четвъртък.

Повече за предаването: https://bnt.bg/bg/a/znaniebg

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад