Предизвикателствата при лова в кърджалийския край във „Време за губене – лов“ по БНТ 2

19:25, 25.02.2022
Предизвикателствата при лова в кърджалийския край във „Време за губене – лов“ по БНТ 2

Тази събота (26 февруари) в предаването „Време за губене – лов“ от 15:00 ч. по БНТ 2, зрителите ще научат повече за зимния турнир за ловци и кучета, предизвикателствата в лова край Кърджали, хищници в полето и рисковете за популациите от пернат дивеч.

Предаването „Време за губене – лов“ разказва за зимния турнир за ловци и кучета работещи със стойка, организиран от ловно-рибрското сдружение в Пазарджик. В броя ще се разгледа и темата за промяна в мисленето като промяна и в лова и как се справят с предизвикателствата в кърджалийския край. Зрителите на БНТ 2 ще научат повече за хищниците в полето и рисковете за популациите от пернат дивеч – репортаж от Съединение, където беше направена най-мащабната хайка за лисица и чакал.

Гледайте „Време за губене – лов“ в събота 15:00 ч. по БНТ 2


За предаването:

„Време за губене“ е предаване за лов, риболов и кинология. Журналистът от БНТ 2 Пловдив Димитър Димитров, представя привлекателните страни на любимото хоби, тънкостите в лова и риболова, правилата, начините и изискванията за практикуването им – за всичко това разказва рубриката за лов и риболов. От предаването зрителите ще научат всичко за кучетата и мястото им в живота на човека представя. Съветите за храненето, здравето и възпитанието, за представянето в изложбения ринг и срещите с безбройните социално значими роли на кучето, подготвят журналистката Десислава Шишманова, заедно с международния съдия Костадин Шанков и професионалния хендлер и груумър Анелия Шанкова.
Двете рубрики на „Време за губене“ – за лов и риболов и за кинология, се редуват през седмица на екрана на БНТ 2 от началото на 2012 година.

E mail: vreme_za@bnt.bg
Facebook: Време за губене

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад