Представят българската песен за „Детска Евровизия“ 2021 тази събота в ефира на БНТ 1

Представят българската песен за „Детска Евровизия“ 2021 тази събота в ефира на БНТ 1

Българската песен за конкурса „Детска Евровизия“ 2021 “The Voice of Love” ще бъде представена тази събота, 13 ноември, в предаването „Денят започва с Георги Любенов” по БНТ 1.

Автори на песента „The Voice of Love“ („Гласът на любовта“) са Васил Гарванлиев, Давор Йордановски, Весна Малина и Стан Стефанов. В понеделник бяха обявени младите певци, които ще представят България на “Детската Евровизия” на 19-ти декември в Париж. Дуетът Денислава Димитрова и Мартин Стоянов бяха представени на пресконференция организирана Българската национална телевизия и Лигна Студиос, които си партнират с община Добрич по реализирането на проекта.

Денислава и Мартин са част от вокално студио „Сарандев“ в Добрич и са едни от най-отличаването млади певци от града. Като дует се изявяват заедно на сцена от 2017 г. под ръководството на Елена Карабельова, която е техен вокален педагог. За първи път, регламентът позволява за българските участници да се гласува и от България. Големият победител ще бъде избран с 50% вот на жури и 50% глас на публиката.

19-ото издание на конкурса „Детска Евровизия” ще се проведе на 19-ти декември в Париж и в него ще участват 19 страни. Събитието ще се излъчи на живо от 17:00 часа по БНТ 1.

Акценти
Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

< Назад