През 2022 г. Radio FM+ отбелязва своя юбилей с логото и слогана „30 години Radio FM+! Раздаваме музика ”

10:34, 15.10.2022
През 2022 г. Radio FM+ отбелязва своя юбилей с логото и слогана „30 години Radio FM+! Раздаваме музика”

Radio FM+ е първoто радио, наложило визията за модерно и професионално радио звучене в България, марка поставила основите на частния радио бизнес у нас през 1992 г.

FM+ е име легенда, с много награди, доказващи силата и имиджа на медията, школа за качествени и интелигентни радиоводещи.

В ефира на FM+ звучи „Винаги най-добрата музика“.

Стартът на празничния ефир дава музикалната селекция „30 години Radio FM+ и 30-те най-слушани песни в ефир“!

Първата песен прозвучала в ефира на Radio FM+ на 15.10.1992 е „Radio Ga Ga“ на легeндарните Queen. Започнахме с „Най-добрата музика от 60-те години до днес“ и продължаваме днес с „ Винаги най-добрата музика!“

Музикалната селекция от 30 песни, представена от емблематичния дует на Евелина Павлова с Тони Георгиев, е на 17 октомври, между 8 сутрина и 12 на обяд, с повторения в петък, 21 октомври от 17 ч. и неделя от 12 ч. Те ще разходят слушателите през годините със своите музикални спомени и ефирни истории.

Ще съберем 30 години в 30 песни, за да разберем кои бяха знаковите световни хитове, които белязаха всяка една от тези ефирни години.

Освен празничен ефир, екипът на радиото е подготвил още изненади! София, Варна, Пловдив, Велико Търново, Русе, Стара Загора ще станат част от празничния дух на Radio FM+. Билбордове със специалното юбилейно лого за 30-я рожден ден ще украсят шестте града. Брандиран Radio FM+ микробус ще обиколи всички тези големи градове на България и ще подканя: „ Снимай ме! Участвай в играта на Radio FM+ и спечели награда!“. Мисията на брандирания микробус е да промотира и подканя за участие в празничната ефирна игра.

Водещите ще държат нащрек слушателите относно местоположението на микробуса, който те трябва да снимат и да изпратят снимката на 30@fmplus.net

В радиокампанията „30 години Radio FM+! Раздаваме музика!”, радиоводещите наистина ще раздават „музика“ на своите слушатели. Всеки ден ще се тегли жребий за награди, предоставени от Bosch Car Service , Оптики Grand &Joy и Slushalki.net. В петък ще се тегли и голямата седмична награда за истински музикални ценители: Bluetooth грамофон “MUSE”- Vintage Collection, съвместим с лаптоп, таблет или смарт телефон.

Очаква ви пълен с емоции ефир, зареден с много спомени от водещите на фона на „Винаги най-добрата музика“.

Евелина Павлова започва в Radio FM+ едва на 19 г. и има шанса да се учи от най-добрите: Петър Пунчев, Константин Тилев, Георги Кушвалиев. Най-новото попълнение в ефира, Калин Кирилов пък споделя, че неговата мотивация да работи във FM+ е любов, точно както се казва неговата малка дъщеря. Калина Стефанова акцентира на важната роля на медията с кампании в полза на обществото, каквато е „ Убий скоростта, спаси дете!“, а за Тони Георгиев, който също е в радиото от първите му години, всеки ефир е като за първи и последен. Единствен. Затова и с усмивка споделя, че няма спомен за своя първи ефир.

Радио FM+ започва излъчване в София в 17:16 часа на 15 октомври 1992 г. с песента "Radio Ga Ga" на Queen.

То е първото частно радио в България, създадено от Петър Пунчев, Константин Тилев, Кирил Калев и Бойчо Автов. Получава първата лицензия за частно радио в България и започва излъчване на 15 октомври в ефира на София. През годините се разраства до национална радиомрежа и в момента достига до над 16 града на страната.

Радио FM+ е първият бранд, наложил визията за модерно и професионално радио звучене в България, марка поставила основите на частния радио бизнес у нас. Радио FM+ е име-легенда, с много награди, доказващи силата и имиджа на бранда. Доказана школа за качествени и интелигентни радиоводещи: Ива Дойчинова, Калина Стефанова, Евелина Павлова са само част от радиоводещите, минали през ефира на радиото.

Радио FM+ е многократно награждавано за свои промоции и кампании в полза на обществото: два пъти е Радио на годината (2003; 2005), печелило е и наградата "Сирак Скитник" на БНР.

В ефира на FM+ звучи стилна селекция от поп, соул, поп-рок и R&B музика от 80-те и 90-те години до днес.

Формат: Modern АC

Покритие: Национална верига с 9 честоти: София - 94.9MHz; Варна - 94.6MHz; Пловдив - 89.1 MHz; Русе - 94.4MHz; Велико Търново - 100.3MHz; Стара Загора - 90.3MHz; Сливен - 94.2MHz; Свиленград - 97.6MHz; Благоевград - 99.9MHz;

Радио FM+ - "Винаги най-добрата музика"!

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад