Приключенски игрални филми и документална поредица по БНТ 2 тази седмица

5 игрални филма и 1 документална поредица от 18 до 21 април (понеделник - четвъртък)

16:42, 18.04.2022
Приключенски игрални филми и документална поредица по БНТ 2 тази седмица

От 18 до 21 април (понеделник - четвъртък) в седмичната филмова програма на БНТ 2 ще се излъчат: 4-серийният филм „Приключенията на един Арлекин“, документалната поредица „Как да построим всичко“, а в късната програма зрителите ще се насладят на игралните филми „Джони Златния“, „Ударен от мълния“, „Дни на гняв“ и „Великият Париж“.

В понеделник от 16:30 ч. е началният час на 4-серийния филм „Приключенията на един Арлекин“ с режисьор Иван Ничев. В главните роли влизат Тодор Колев, Георги Мамалев, Елена Кънева, Николай Николаев и други. Сюжетът разказва за музикант с псевдоним Фелисиано, който свири в заведение. Но един ден заведението фалира и Фелисиано е принуден да търси друго място за препитание. Явява се на конкурс за работа във Виена и заминава, но се оказва, че е измамен и трябва да свири на цигулката си на улицата. Един ден той случайно среща друг българин, който му помага да се завърне в България.

От вторник в 19:00 ч. започва документалната поредица „Как да построим всичко“, която ще продължи до четвъртък.

В понеделник от 20:30 ч. късната програма продължава с филма „Джони Златния“ на режисьора Серджо Корбучи, а в ролите са Марк Деймън, Валерия Фабрици, Франко Дероза и други. Сюжетът ще ни разкрие за мексиканска фамилия, която се съюзява с индианците срещу ловец на глави, който стреля и печели само в злато.

Вторник от 20:30 ч. зрителите ще се разсмеят с романтичната комедия „Ударен от мълния“ с участието на Джон Крайър. Познат от култовия ситком „Двама мъже и половина“, актьорът Джон Крайър е в същата роля - на загубеняк и неудачник, който още търси своята жена. Той няма голям опит и смелост за връзка, а срещата му в „Ударен от мълния“ се оказва страхотна, но само по сценарий.

В сряда от 20:30 ч. БНТ 2 ще излъчи филма „Дни на гняв“ на режисьора Торино Валерий. В главните роли зрителите ще видят Джулиано Джема, Лийф ван Клийф, Уолтър Рила, Криста Линдер, Енио Балбо, Лукас Аман, Андреа Босич, Пепе Калво, Ивон Сансон и други. Сюжетът разказва за момче, сирак, което чисти боклуци и лъска подове. Докато един ден не пристига прочутият майстор в стрелбите Франк Талби, който ще обучи момчето. Двамата ще станат непобедим тандем в битки и престрелки, за да спасяват града.

Филмовата програма ще завърши в четвъртък с игралния филм „Великият Париж“ от 20:30 ч.

Гледайте филмовата програма от 18 до 21 април (понеделник - четвъртък) по БНТ 1.

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад