Проф. Николай Овчаров разкрива тайните на Перперикон в "Туризъм.БГ" по БНТ

Гледайте "Туризъм.БГ" всяка събота от 11:00 ч. по БНТ 1

13:42, 19.09.2023
Проф. Николай Овчаров разкрива тайните на Перперикон в "Туризъм.БГ" по БНТ

На 23 септември, събота, от 11:00 ч. по БНТ 1 започва новият сезон на „Туризъм.БГ“ – предаването на Българската национална телевизия, което пътува в цяла България, за да популяризира българските градове, местности, маршрути и природни забележителности като атрактивни дестинации за туризъм.

През новия сезон, във всеки епизод на "Туризъм.БГ", водещият Благой Бойчев ще бъде в компанията на един специален гост – представител на българската научна и академична общност, който ще споделя своето познание за едни от най-интересните места у нас.

По задълбочен и увлекателен начин, в стилистиката на предаването "Туризъм.БГ", зрителите на обществената телевизия ще научават важни и малко известни факти от областта на историята, археологията и геологията, наслаждавайки се, разбира се, на пленителни пейзажи.

„Целта ни е зрителите да се почувстват като Индиана Джоунс! България е като една неразгадана тайна и всеки, тръгнал напът в нашата страна, от турист неминуемо се превръща в откривател“, споделя водещият на "Туризъм.БГ" Благой Бойчев.

Специален гост в първия епизод от новия телевизионен сезон на "Туризъм.БГ" е проф. Николай Овчаров, а централен обект в предаването е древното светилище Перперикон.

Какви тайни пази скалният град и кои са най-новите открития на проф. Николай Овчаров и неговия екип ще разберем тази събота, 23 септември, от 11:00 ч. по БНТ 1.

Гледайте "Туризъм.БГ" всяка събота от 11:00 ч. по БНТ 1

Последвайте "Туризъм.БГ" във Facebook и YouTube

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад