Race for the Cure – пети пореден маратон за борба с рака на гърдата на 1 октомври

11:48, 25.09.2023
Race for the Cure – пети пореден маратон за борба с рака на гърдата на 1 октомври

Най-голямото благотворително спортно събитие в подкрепа на женското здраве в България става на 5 години.

С гордост и вълнение от CancerCare обявяваме, че за пета подред година Race for the Cure ще се проведе в България. Това е едно изключително и същевременно от най-значимите и очарователни събития в подкрепа на женското здраве в цяла Европа.

Хиляди хора за тези няколко години се регистрираха да тичат в името на по-добра профилактика. Всички средства от билети се предоставят за безплатна профилактика през лекари в цялата страна.

Можете да се регистрирате от тук: https://www.raceforthecure.eu/en/Races/Race/Id/3

Race for the Cure не е просто обикновено състезание, това е живото сърце на солидарността и подкрепата към всички жени, които ще се изправят, изправили са се и са победили в битката с рак на гърдата.

С гордост искаме да ви споделим, че благодарение на това емпатично събитие, ние вече успяхме да осигурим безплатни профилактични прегледи за повече от 3400 жени в страната. Този октомври бъдете част от тази невероятна мисия, регистрирайте се още сега и помогнете не само за повече безплатни профилактични прегледи, но и за повече осведоменост за борбата с рак на гърдата.

Най-висшата цел с Race for the Cure е да насърчим ранното откриване на това заболяване и да осигурим възможно повече безплатни профилактични прегледи за рак на гърда в страната. Всяка една регистрация е една крачка напред към постигането на тази благородна цел. Race for the Cure е за всички нас. За майки, дъщери, сестри, приятели, колеги, познати и дори непознати.

Race for the Cure се превърна в наша традиция и като такава мястото отново е Южен парк, статуята с гълъбите, датата е 1 октомври с начален час 10:00 часа. Стартовете са в 12:00 ч. за бягащите и 12:10 за пешеходната дистанция.

За да загреем за бягането, на 29 септември организираме концерта Race for the Cure: Rock. Експлозивното шоу на Odd Crew, Jeremy?, OVERHOOK, Them Voices и People of Maha ще зареди с добра енергия публиката часове преди старта на българското издание на Race for the Cure. Мястото е Арена София, Колодрум, Борисова градина, а началото е от 18:00 часа. Билети могат да бъдат закупени тук.

Вашето участие и подкрепа са жизненоважни за нашата обща мисия. Вашите регистрации са подарък за нас и за жените в България.

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад