Различните лица на българската армия в „Денят на храбростта“ по БНТ 1

Демонстрация на бойната авиация, военни кораби и морски операции, способностите на специалните сили и бойните машини на пехотата директно от Казанлък, Пловдив, Варна, Учебен център „Црънча“ и Авиобаза „Граф Игнатиево“ ще излъчи обществената телевизия на 6 май от 7 до 12 часа

11:03, 28.04.2021
Различните лица на българската армия в „Денят на храбростта“ по БНТ 1

И тази година Българската национална телевизия подготвя ежегодното си специално предаване за Гергьовден - „Денят на храбростта“. С времето продукцията се превърна в емблема на отразяването на празника на българската армия. На 6 май обществената медия ще срещне зрителите с различните лица на войската. Ще видим храбростта, гордостта, мощта и бойните способности от всички военни части.

Заради противоепидемичните мерки традиционният парад в София ще бъде заменен от военни демонстрации от Казанлък, Пловдив, Варна, Учебен център „Црънча“ и Авиобаза „Граф Игнатиево“. Камерите и репортерите на БНТ ще покажат всеки детайл – възможностите на бойната авиация, военни кораби и морски операции, специалните сили в действие, бойните машини на пехотата. Директно от Паметника на Незнайния воин в София ще бъде предаван тържественият водосвет на бойните знамена и знамената – светини. Ще видим и въздушния парад над столицата.

Специалното празнично предаване започва в 7:00 ч. и продължава до 12:00 ч. на 6 май. Водещи ще бъдат Христина Христова и Спас Кьосев. Освен с личностите под пагоните, те ще срещнат зрителите с популярни лица, свързали живота си с българската армия.

Гледайте „Денят на храбростта“ по БНТ 1 на 6 май, четвъртък, от 7:00 до 12:00 ч.

Акценти
Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад